La Vela
Restaurant

La Vela

Vedbæk Strandvej 362 | 2950
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Italiensk restaurant med udsigt over Øresund

Pris
Hovedret

255 - 279

Menu

385 - 595

Åbningstider
Mandag-lørdag 17.30-22
Søndag lukket (dog åbent til selskaber over 20 personer)
Åbent til frokost til selskaber på min. 10 personer
Det siger gæsterne
4.5

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Den italienske restaurant La Vela ligger i Vedbæk lige ned til Øresund og havnen. Indehaveren Marco Brebbia kommer fra Norditalien og kom til Danmark for over 20 år siden. Gennem årene har han sammen med sin hustru indrettet restauranten rigtig hyggeligt i det velholdte, gule hus på Strandvejen. La Vela ligger lige ned til stranden, så man sammen med sit måltid kan nyde den skønne udsigt over vandet og solnedgangen. Meget romantisk!

La Velas kokke kommer alle fra Italien, og restauranten importerer selv oste, charcuteri, grøntsager og middelhavsfisk fra Italien. På den måde kan man lave helt autentisk, enkel italiensk mad. Alt fra pasta til gelato laves fra bunden og bl.a. den hjemmelavede ravioli er meget populær blandt gæsterne. Hver dag findes dagens pastaret og dagens kødret og La Velas treretters menu skifter jævnligt.

Der er et stort udvalg af vine fra hele Italien og ikke kun dem, der findes på kortet. La Vela har nemlig en stor samling, så spørg tjeneren, hvis du er ude efter noget spændende fra kælderen. Husk også at prøve en af de mange grappaer til kaffen.

Om sommeren er der masser af pladser udenfor på terrassen og i den hyggelige pavillon, der vender ud mod havet og stranden. 

Andre spisesteder

Bestil bord på La Vela

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra La Vela