Lava

Lava

Åboulevarden 22 | 8000
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Klassisk Cafe og Restaurant ved Åen i Aarhus

Pris
Frokost

58 - 118

Menu

188 - 268

Åbningstider

mandag - onsdag: 9 - 22
torsdag: 9 - 01
fredag: 9 - 03
lørdag: 10 - 03
søndag: 10 - 22

I den stille ende af åen, som flyder midt i centrum af Aarhus ligger Lava. Det er muligt at starte dagen ved morgenmads buffeten, nyde sin frokost med udsigt over åen og slutte dagen af, med middag i restauranten og fulgt op af dejlige cocktails i baren. Hele sommeren har LAVA sit eget Ishus i forbindelse med cafeen, som byder på vafler, iskugler, softice og kaffe. 

Restauranten er klassisk og charmerende indrettet, væggene prydes af farvestrålende malerier, som ligeledes er med til at skabe liv og stemning.

Lava byder på traditionelle caferetter, som club sandwich, pariserbøf, stjerneskud og nachos. Lavas egen Gourmet burger kan bestilles hele dagen. Menukortet har desuden et stort udvalg af både varme og kolde drikke. Udover cafeens menukort, er der om aftenen et fint udvalg på menukortet, 3 forretter, 3 hovedretter og 3 desserter, samt et ostebræt. Heraf kan man selv sammensætte sin menu til en favorable pris, det er muligt at tilkøbe en vinmenu.

Hver torsdag er der Stegt flæsk med persillesovs ad libitum til kr. 98,-

Arrangementer I den hyggelige pejsestue, hvor der er plads til 25 personer, er det muligt at booke et lokale. Pejsestuen har man for sig selv og kan nyde den intime stemning med ild i pejsen og musik. Det kan f.eks. være til firmajulefrokost, fødselsdag eller til barnedåben.