Lava
Cafe

Lava

Åboulevarden 22 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Klassisk cafe med stor udeservering ved Åen

2.

Brasserie køkken og Cocktails

3.

Lækker morgenmadsbuffet

Profil

Klassisk Cafe og Restaurant ved Åen i Aarhus

Pris
Frokost

58 - 118

Menu

188 - 495

Åbningstider
mandag - onsdag: 9 - 22
torsdag: 9 - 01
fredag: 9 - 03
lørdag: 10 - 03
søndag: 10 - 22
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Spiseliv logo
3.5

Spiseliv Rating 3.5

I den stille ende af åen, som flyder midt i centrum af Aarhus ligger Lava. Det er muligt at starte dagen ved morgenmads buffet eller brunch (fisk eller kød), nyde sin frokost med udsigt over åen og slutte dagen af, med middag i restauranten, fulgt op af dejlige cocktails i baren. Hele sommeren har LAVA sit eget Ishus i forbindelse med cafeen, som byder på vafler, iskugler, softice og kaffe to go. 

Restauranten er klassisk og charmerende indrettet, væggene prydes af farvestrålende malerier, som ligeledes er med til at skabe liv og stemning.Det er den parisiske atmosfære som præger LAVA og som indbyder til hygge og afslapning. Serveringen er smilende og køkkenet sætter en ære i at lave god mad med råvarer af høj kvalitet til meget rimelige priser. Så der er råd til at spise til hverdag og fest.

Lava byder på traditionelle caferetter, som club sandwich, pariserbøf, stjerneskud, nachos og Croque Madame et Monsieur. Menukortet har desuden et stort udvalg af både varme og kolde drikke.  Aftenkortet byder på 1 forret, 2 desserter og et fint udvalg af hovedretter, hvor der både er Ribeye, burger, fisk og Dagens ret. Vil man lidt ekstra, så er der All inclusive menuen til kun kr. 495,- som inkluderer bobler, 4 retters middag, kaffe eller cocktail samt vinbuffet ad libitum.

Hver torsdag er der Stegt flæsk med persillesovs ad libitum til kr. 98,-

Arrangementer LAVA har et lyst og nyindrettet selskabslokale med plads til 25 personer og udsigt til åen. Det kan være til julefrokost, fødselsdag, barnedåben m.m.

Andre spisesteder