L'Angolo Italiano
Restaurant

L'Angolo Italiano

Nørregade 35 | 7100 Vejle
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Autentisk italiensk restaurant i centrum af Vejle

Pris
Frokost

59 - 169

Hovedret

69 - 169

Åbningstider
Mandag til lørdag: kl. 11.00-21.00
Søndag lukket

Åben efter aftale - ved bordbestilling til minimum 6 personer
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

Man føler sig hensat til varmere himmelstrøg, når man ser sig omkring i den lille hyggelige restaurant L’Angolo Italiano. Navnet som betyder det italienske hjørne ligger meget sigende på hjørnet af Nørregade og Tønnesgade i centrum af Vejle.

Rundt om i lokalet står der side om side lækre italienske specialiteter – pasta, olivenolie, kaffe, pestoer og Grappa. Foran det åbne køkken er en stor montre med italienske oste, pølser og skinker. Her finder man også den hjemmelavede Limoncello, en italiensk likør lavet af citronskaller.

På menukortet finder man udelukkende traditionelle italienske retter, her er tapas, pizza og pastaretter, men der er desuden retter som man ikke så ofte møder i Danmark, med mindre man besøger en ægte italiensk restaurant. Her kan nævnes Salsiccia e friarielli – italiensk medister med broccoliblade eller Spezzatino ai piselli, kalvegryde med ærter og kartofler, man kan også vælge én af de mere kendte retter som Cannelloni. Frokostenmenuen som kan bestilles til kl. 17.00 består af de lidt lettere retter såsom tapas, bruschetta, varme sandwich og forskellige salater. Hvis man her vil prøve en italiensk specialitet kan anbefales Il Cuoppo som er en papirbeholder med 10 forskellige friterede specialiteter.

Inden maden eller til desserten kan man forkæle sig med en kaffe, på L’Angolo Italiano får man serveret en ægte italiensk kop kaffe, som ikke blot har den rette temperatur, men som ligeledes smager som i Italien.

Selskaber

Det er muligt at booke hele den hyggelige restaurant til et selskab på op til 38 personer eller man kan bestille maden ud af huset. L’Angolo Italiano laver både firmaaftaler, take away og mad til selskaber ud af huset. Se mere på restaurantens egen hjemmeside, hvor de har en helt særlig menu til ud af huset.  

 

Andre spisesteder

Bestil bord på L'Angolo Italiano

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra L'Angolo Italiano