Cafe Phønix Kultorvet
Cafe

Cafe Phønix Kultorvet

Kultorvet 11  | 1175 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Stor udendørsservering på Kultorvet

2.

Brunch tallerken alle dage

3.

Tavlemenuer om aftenen

Profil

Hyggelig Café med stor udeservering på Kultorvet.

Pris
Frokost

90 - 279

Hovedret

90 - 279

Menu

359 -

Åbningstider
søndag-torsdag 9:00-24:00
Fredag - lørdag 9.00-02.00

Køkkenet lukker kl. 22:00

Brunch hverdage 9.00 til 13.00/ Weekend 9.00 til 15.00
Det siger gæsterne
3.8

powered by

Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Hos Cafe Phønix er der klassisk cafe stemning fra morgen til aften og med stor udendørsservering på Kultorvet i København, er der masser af liv hele året samt let tilgængelig med tog, bus og metro.

Cafeen er nyrenoveret i lækre dæmpede farver og små bordlamper og blomster, som bringer ro og hygge til bordet. Phønix er velbesøgt hele dagen, men gæsteflowet er dynamisk, så der oftest et bord at finde samt der er god plads mellem bordene, som betyder, at her ikke føles trangt selvom der er mange gæster. Betjeningen er god og akustikken behagelig. 

Maden er klassiske caferetter med sandwich, salater, burger, pasta og let smørrebrød og hver dag er der brunchtallerken fra kl. 9 - 14. Hele dagen serveres også Phønix specials som kunne være marineret kylling eller oksekød, serveres med årstidens salat, persillesalat og purløg creme fraiche. Om aftenen kommer yderligere nogle populære 3 retters menuer på tavlen til meget rimelige priser. 

Er sulten lille, så er man altid velkommen forbi til en god kop kaffe eller et glas velskænket øl og dertil fåes både fra det søde køkken samt små snacks. 
Andre spisesteder