Krogs Fiskerestaurant

Krogs Fiskerestaurant

Gammel Strand 38 | 1202
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.4
Profil

Eksklusiv fiskerestaurant på Gammel Strand

Pris
Frokost

85 -

Hovedret

210 - 415

Menu

365 - 695

Åbningstider
Mandag - lørdag 17.30 - 22.00 (sidste bestilling til køkkenet)
Frokost

Mandag-lørdag: 11:30-15:00

Danmarks ældste fiskerestaurant, Krogs, var oprindeligt kendt for sit franske, luksuriøse fiskekøkken. Siden er nye kræfter kommet til, og stilen er blevet opdateret til et mere moderne, men dog stadig klassisk funderet køkken, hvor maden er æstetisk og sanselig både for mund og øjne.

Du kan både vælge fra à la carte-kortet eller gå på opdagelse i Krogs menuer, som fås i en udgave med 3 eller 6 retter, hvor du kommer godt rundt i køkkenets formåen. Kortet rummer elskede klassikere som grillet hummer,  smørstegt søtunge og bouillabaisse. Du kan også gå ombord i et stort skaldyrsfad eller delikate specialiteter som østers og forskellige former for caviar. Udgangspunktet er naturligvis fisk, men der er også plads på kortet til tatar og kalvemørbrad.

Vinsiden er primært fransk, med særligt fokus på hvid bourgogne, som er en af de bedste ledsagere til gedigne fiskeretter.

De stemningsfulde lokaler emmer af tradition og klassisk gourmetrestaurant, og det er en oplevelse at sætte sig godt til rette i de polstrede stole og bare nyde det højloftede lokale med kunst på væggene, strøget hvid dug på bordene og udsigt over Gammel Strand.

Er det godt vejr, er der mulighed for at nyde måltidet udenfor. 

 

 

 

Bestil bord på Krogs Fiskerestaurant

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Krogs Fiskerestaurant