Kroatisk Vin & Tapas

Kroatisk vin- og tapasbar med god beliggenhed
Åbningstider:  Tirsdag - lørdag: 11:00-22:00
Søndag: 11:00-16:00
Priser: Hovedretter fra 145,- til 195,-

Kroatisk Vin & Tapas ligger i et flot, gammelt byhus i Helsingørs hyggelige Strandgade, som emmer af brostensbelagt stemning fra svundne tider. 

Stedet er opstået ud fra et ønske om at vise danskerne, hvad det kroatiske køkken og ikke mindst de kroatiske vine, kan levere af gode oplevelser på tallerkenen og i glasset. Og folkene bag ved, hvad det drejer sig om. Den ene af de to ejere, Deniz, er af kroatisk afstamning og har siden 2011 importeret landets mange forskelllige vine i vinfirmaet Kroatisk Vin, som siden udviklede sig til en lille vin- og tapasbar i Stengade. 

Populariteten har fået stedet til at genåbne i Strandgade, hvor det er meningen, at man til hver en tid kan droppe ind og få et lille glas i baren, hvor der altid er mindst 15 kroatiske vine på glas. Druerne kan skylles ned med et stort udvalg af forskellige tapastallerkener, hvor du kan få smag for nogle af de mange lækre kroatiske pølser, skinker og oste, der findes. Kortet rummer også en række varme retter til den lidt større middag. Her kan du for eksempel få middelhavsspecialiteter som friteret smelt med aioli og citron, hvidvinsdampede muslinger og dampet dorade. Du kan også vælge det helt sikre kort og sætte tænderne i en solid ribeye.

Retterne kan ledsages af glas eller flasker fra det store vinkort, ligesom restauranten også gerne sammensætter en vinmenu til dit måltid. Fordi Kroatien endnu er et relativt uopdaget vinland, er priserne meget rimelige, og der er meget kvalitet at hente for pengene. 

Restauranten har plads til 46 spisende gæster, så der er gode muligheder for at afholde lidt større selskaber her. Indehaverne har ligeledes stor erfaring med mad til selskaber ud af huset. Ring til restauranten for at høre nærmere om mulighederne.  

   

 

 

 

 

Kroatisk Vin & Tapas

Strandgade 79
3000 Helsingør

Profil: Kroatisk vin- og tapasbar med god beliggenhed

Åbningstider:
Tirsdag - lørdag: 11:00-22:00
Søndag: 11:00-16:00

Priser:
Hovedretter fra 145,- til 195,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17165) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17165)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Kroatisk Vin & Tapas

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Kroatisk Vin & Tapas.

Skriv til Kroatisk Vin & Tapas

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: