Kösk Kebab

Kösk Kebab

Frederikssundsvej 23 | 2400
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.3

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.2
Profil

Autentisk kebabrestaurant på Frederikssundsvej.

Pris
Hovedret

59 - 87

Åbningstider
Mandag-fredag 11-24
Lørdag, søndag og helligdage 12-24

Hvis Kösk Kebab lå i Tyrkiet, ville den betragtes som en helt almindelig hverdagsrestaurant, men nu ligger forretningen på Frederikssundsvej på Nørrebro og kan i stedet kaldes for et fremragende kebabsted, som repræsenterer de tyrkiske og arabiske verdenskøkkener rigtig godt. Mad og stemning er med andre ord ultraautentisk og klientellet taler mange forskellige sprog.

Grillet kød på spyd

Kortet er koncentreret omkring kebab, altså grillet kød på spyd, i alle varianter, som tilberedes på den store, kulfyrede grill. Her er varianter af grillspyd fra alle dele af Tyrkiet, fx Adana, Beyti, Iskender og Urfa, med hver deres specielle teknik og krydring.

Som en særlig specialitet, tilbyder Kösk Kebab også en håndfuld tyrkiske pizzaer.

Etablissementet har ikke alkoholbevilling, så drikkevarerne består af diverse mærkevaresodavand eller den tyrkiske yoghurtdrik Ayran. I hjørnet af restauranten kan man selv forsyne sig med gratis, sød te i små glas.

Kommer man forbi på en weekendaften skal man være parat til at væbne sig med tålmodighed, for der er rift om de 80 siddepladser, som dog udskiftes hurtigt.