Kong Hans Kælder

Fransk inspireret gourmetrestaurant med en stjerne i Michelinguiden
Åbningstider:  Mandag - lørdag: 18.00-24.00
Søndag lukket
Priser: Hovedretter fra 450,-
Menuer fra 1100,-

Kong Hans ligger centralt i København lige bag Kongens Nytorv. Restauranten åbnede i 1976 og er en af de ældste gourmetrestauranter i København. Som den første herhjemme modtog Kong Hans i 1983 en stjerne i Michelinguiden.

 

I de smukt hvælvede lokaler under Magasin skal man forvente sig at se kokkehåndværk på højt niveau udført foran gæsterne i det semi-åbne køkken.

Madstilen har dybe rødder i det franske, og i køkkenet har Thomas Rode stået bag roret siden 1996. Her tilberedes eksklusive råvarer som hummer, foie gras, trøfler, kaviar og fine, danske grøntsager, fisk og kød med kyndig ekspertise. På Kong Hans er man altid sikret en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, og prislejet er tilsvarende højt.

Restaurantchefen, Thilde Maarbjerg, er en af Danmarks absolut dygtigste sommelier'er, og vinkortet er blandt Danmarks flotteste. Vægten er lagt på klassiske områder i 'Den Gamle Verden', men krydret med mere sjældent sete overraskelser fra mindre kendte egne.

Kong Hans Kælder

Vingårdsstræde 6
1070 København K

Profil: Fransk inspireret gourmetrestaurant med en stjerne i Michelinguiden

Åbningstider:
Mandag - lørdag: 18.00-24.00
Søndag lukket

Priser:
Hovedretter fra 450,-
Menuer fra 1100,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=5935) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=5935)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name
Fransk   Spansk   Dansk  

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Kong Hans

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: