Kong Hans ligger centralt i København lige bag Kongens Nytorv. Restauranten åbnede i 1976 og er en af de ældste gourmetrestauranter i København. Som den første herhjemme modtog Kong Hans i 1983 en stjerne i Michelinguiden.
I de smukt hvælvede lokaler under Magasin skal man forvente sig at se kokkehåndværk på højt niveau udført foran gæsterne i det semi-åbne køkken.
Madstilen har dybe rødder i det franske, og i køkkenet har Thomas Rode stået bag roret siden 1996. Her tilberedes eksklusive råvarer som hummer, foie gras, trøfler, kaviar og fine, danske grøntsager, fisk og kød med kyndig ekspertise. På Kong Hans er man altid sikret en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige, og prislejet er tilsvarende højt.
Restaurantchefen, Thilde Maarbjerg, er en af Danmarks absolut dygtigste sommelier'er, og vinkortet er blandt Danmarks flotteste. Vægten er lagt på klassiske områder i 'Den Gamle Verden', men krydret med mere sjældent sete overraskelser fra mindre kendte egne.