Kongedybet - Brunch and Dinner
Restaurant

Kongedybet - Brunch and Dinner

Islevhusvej 93 | 2700 Brønshøj
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Stort brunch a la carte

2.

Sammensæt selv kød, grønt og sauce

3.

Flotte lokaler og god parkering

Profil

Smukke restaurant lokaler og flot gårdhave

Pris
Frokost

99 - 219

Hovedret

109 - 259

Åbningstider

Søndag - torsdag: 9:00 - 21:00
Fredag - lørdag: 9:00 - 22:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Kongedybet er en smuk restaurant med en flot gårdhave og masser af parkeringsmuligheder. Restauranten har specialiseret sig i brunch med mange lækre anretninger at vælge i mellem fra både det kolde og lune køkken. Om aftenen vælger man det kød man ønsker samt tilbehøret - Kongedybet gør det enkelt for sine gæster.

Restauranten er flot og hyggelig med lyse gardiner fra loft til gulv, mange vinduer og en terrassedør, som fører ud i en lækker gårdhave, som pyntes op med smukke blomster og sommeren. Restauranten er delt op i 3 stuer ensuite, da der er åbent imellem dem. Det giver en intimitet, men at man kan følge med i den gode stemning fra alle borde. 

Brunchkortet er en stor spiseseddel, hvor man krydser de anretninger man har lyst, som så serveres i fine skåle på et stort træfad - en hyggelig måde at få sin mad serveret. Brunchkortet er delt op i kød - frugt & grønt - Ost - fisk - salater - mejeri og desserter. 

Om aftenen er det Dinnertime, her er også en spiseseddel, hvor man kan sammensætte det kød, grønt og tilbehør man har lyst til. Det kan være oksemørbrad med salat, sprøde fritter og bearnaise. Her er noget for hele familien til hverdag og fest.

Familien har tidligere drevet Kongedybet på Amager og mange af deres stamgæster kører gerne til Brønshøj for især brunchen. De startede lige da der åbnede efter Corona nedlukningen og blev overrasket over de mange gæster som kom allerede første dag, hvilket resulterede i længere ventetid. Men det er der helt styr på igen og skal man sikre sig et bord, anbefales det at reservere inden, især til brunch i weekenderne.

Andre spisesteder