Restaurant Koefoed
Restaurant

Restaurant Koefoed

Landgreven 3 | 1301
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Bornholmsk Gourmet

2.

Smørrebrød

3.

Gode råvarer 

Profil

Dansk/Bornholmsk gourmet Restaurant

Pris
Hovedret

195 - 265

Menu

495 -

Åbningstider
Køkkenet er åbent
Mandag - lørdag: 11.30 - 15 0g 17.30 - 22
Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Restaurant Koefoed på Landemærket midt mellem Borgergade og Store Kongensgade er en af byens bedste danske restauranter. Restauranten er blevet rost af anmelderne for sit ærlige, bornholmsk inspirerede køkken, og den anbefales også i Michelinguiden.

For mange skaber Bornholm associationer som sol, sommer, Krøllebølleis og glade minder, og Solskinsøens røgede sild har langt de fleste prøvet på et eller andet tidspunkt. På den gastronomiske front byder Bornholm dog på meget mere end det, og på Koefoed har man valgt at sætte fokus på kvalitetsråvarer fra små, dedikerede producenter fra øen.

Aftenmenuen består af et lille udvalg af à la carte retter, en 5-retters smagemenu og menuen 'En aften på Koefoed', hvor man kommer vidt omkring i kortet både på mad- og drikkevaresiden. Udgangspunktet for retterne er altid sæsonens gode, danske råvarer, og hvis de fås bedst fra Bornholm, er det dem, der vælges - men ikke nødvendigvis. Stilen er gourmet, men prislejet er ganske fornuftigt.

Til frokost serveres der smørrebrød, ligeledes med inspiration fra Bornholm.

Koefoed ligger i en hvælvet, hvidkalket kælder, der er inddelt i flere små afdelinger, som kan afskærmes med lette gardiner. Restauranten er derfor meget egnet til mindre selskaber, men kan også lejes til større arrangementer. Om sommeren er der desuden mulighed for at sidde udenfor på den rolige gade.

Andre spisesteder