KöD Aarhus
Restaurant

KöD Aarhus

Åboulevarden 23 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Passion for godt kød

2.

Stemningsfyldt

3.

Personlig og nærværende service

Profil

Saftige bøffer og gode vine ved Åen i Aarhus

Pris
Hovedret

165 - 555

Åbningstider

Køkkenet:
Søndag - Mandag 17 - 20
Tirsdag - Onsdag 17 - 21
Torsdag - Lørdag 17 - 22

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.6 4.6
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

KöD Aarhus byder på et menukort spækket med store bøffer af forskellige udskæringer fra bæredygtige opdrættere i Uruguay, USA, Australien og Danmark. Uanset, om du er til en saftig marmoreret ribeye eller en blød mørbrad, så har KöD Aarhus noget, der kan friste på restaurantens alsidige menukort. Foruden de klassiske udskæringer som ribeye, striploin og mørbrad, byder menukortet også på mere sjældne udskæringer såsom Wagyu fra Australien, Chateaubriand eller den enorme Cote de KöD på 700 gram. Når du har udset dig din foretrukne udskæring, vælger du én eller flere side orders som ledsager til din bøf. Prøv f.eks. husets chili fries, smørstegte svampe eller kartoffelmos. Da tilbehøret altid serveres på siden, egner de sig perfekt til deling, så alle omkring bordet kan prøve lidt forskelligt. Prikken over i’et får du ved restaurantens tre hjemmelavede saucer, hvor der selvfølgelig er refill gennem hele måltidet. Prøv f.eks. restaurantens hjemmerørte lune bearnaise, den krydrede sauce med madagaskarpeber eller deres nedkogte portvinsglace.

KöD Aarhus tilbyder også et udvalg af kødfyldte forretter, herunder carpaccio af tyndskåret oksemørbrad, oksetatar eller lufttørret skinke med tempurarejer. Er du mere til en stor gourmetburger, kan du også få det, ligesom der også altid er et skiftende alternativ med enten fisk eller fjerkræ på menuen.

Skyl proteinerne ned med vinkortets udvalg af gode vine fra hele verden eller en af de gode cocktails, som shakes på stedet af KöDs rutinerede bartendere.

KöD Aarhus var den første i rækken af KöD-restauranter og råder i dag over et stort restaurantlokale centralt beliggende på den charmerende Åboulevarden 23 i Aarhus. Indretningen er både moderne og rustik på den lækre måde, med blottede loftsbjælker, rå mursten og mørkt trægulv.

Er I et større selskab, der skal have udfyldt depoterne, er der mulighed for at leje ”Stalden”, et charmerende rum med plads til 50 spisende gæster. Her kan I lukke døren og være jer selv og lade aftenen forløbe, alt imens KöD sørger for udsøgt mad, skønne vine og dygtigt personale. Hos KöD har I også mulighed for at afholde særlige events i ét af deres unikke, eksterne lokaler i Aarhus med plads op til 150 spisende gæster, inklusiv komplet set-up med mad, vin, drinks, tjenere og bartendere. Så uanset, om du ønsker at afholde en reception eller fejre din fødselsdag, står i spidsen for årets firmafest eller julefrokost eller blot ønsker en festlig aften i gode venners lag, så står KöD Aarhus klar med de perfekte rammer til dit selskab. Der er også mulighed for at få leveret KöD’s menuer ud af huset.

Velkommen til KöD Aarhus – en aften i kødets tegn!  

Andre spisesteder