Kims Køkken

Asiatisk a la carte på strøget i Fredericia
Åbningstider:  Mandage:Kl. 10:30 - 17:00
Tirs - Lør: kl. 10:30 - 21:30
Søndage: Kl. 10:30 - 16:00
Køkkenet lukker 1 time før.

I starten af det travle strøg i hjertet af Fredericia ligger Kims Køkken, som byder på skøn atmosfære med baggrundsmusik og et smilende personale, som tydeligt nyder at servicere sine gæster. indretningen er lys og minimalistisk, men med masser af varme, takket være de smukke loftslamper, friske blomster og stearinlys på bordene. På væggene hænger sort/hvide fotografier fra Kina´s gader og befolkning.

Terrassen er rummelig med god plads mellem bordene, så der er plads til klapvognen. Her kan man sidde i læ for vinden og samtidig følge med i gadens liv.  

Menukortet er mest asiatisk med masser af småretter fra forskellige egne og som let kan deles ved bordet. Sammensæt selv eller lad køkkenet bestemme. Derudover, findes smagsfulde supper, Dim Sum og andre asiatiske a la carte retter samt Asian Fondue (forudbestilles). Til maden er et fint udvalg af vine, øl og vand, men glem ikke de herlige asiatiske thé, som kan nydes før, under og efter maden.  

Trods det asiatiske præg på indretning og køkken, har Kim valgt at beholde nogle danske klassiske retter, som en del af stamgæsterne har ønsket og der er stadig kold øl fra Carlsberg i hanerne. 

 

 

Kims Køkken

Jyllandsgade 47
7000 Fredericia

Profil: Asiatisk a la carte på strøget i Fredericia

Åbningstider:
Mandage:Kl. 10:30 - 17:00
Tirs - Lør: kl. 10:30 - 21:30
Søndage: Kl. 10:30 - 16:00
Køkkenet lukker 1 time før.

array(0) { }

Gode restauranter i Trekantsområdet

select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17309) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17309)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Kims Køkken

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: