Kims Køkken
Restaurant

Kims Køkken

Jyllandsgade 47 | 7000 Fredericia
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Asiatisk køkken

2.

Dim sum

3.

Strøggade i Fredericia

Profil

Asiatisk a la carte på strøget i Fredericia

Pris
Åbningstider
Mandage:Kl. 10:30 - 17:00
Tirs - Lør: kl. 10:30 - 21:30
Søndage: Kl. 10:30 - 16:00
Køkkenet lukker 1 time før.
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

I starten af det travle strøg i hjertet af Fredericia ligger Kims Køkken, som byder på skøn atmosfære med baggrundsmusik og et smilende personale, som tydeligt nyder at servicere sine gæster. indretningen er lys og minimalistisk, men med masser af varme, takket være de smukke loftslamper, friske blomster og stearinlys på bordene. På væggene hænger sort/hvide fotografier fra Kina´s gader og befolkning.

Terrassen er rummelig med god plads mellem bordene, så der er plads til klapvognen. Her kan man sidde i læ for vinden og samtidig følge med i gadens liv.  

Menukortet er mest asiatisk med masser af småretter fra forskellige egne og som let kan deles ved bordet. Sammensæt selv eller lad køkkenet bestemme. Derudover, findes smagsfulde supper, Dim Sum og andre asiatiske a la carte retter samt Asian Fondue (forudbestilles). Til maden er et fint udvalg af vine, øl og vand, men glem ikke de herlige asiatiske thé, som kan nydes før, under og efter maden.  

Trods det asiatiske præg på indretning og køkken, har Kim valgt at beholde nogle danske klassiske retter, som en del af stamgæsterne har ønsket og der er stadig kold øl fra Carlsberg i hanerne. 

 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Kims Køkken

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Kims Køkken