Kastrup Fortet
Restaurant

Kastrup Fortet

Amagerstrandvej 246 | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Nær Amager strandpark

2.

Kastrup Fortet

3.

Selskaber

Profil

Uformel restaurant i uforstyrrede, smukke omgivelser nær Amager Strandpark

Pris
Hovedret

89 - 189

Åbningstider
Fredag –Søndag: 11.00–21.00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Restaurant Kastrup Fortet ligger i smukke omgivelser ude på Amager. Med en gammel voldgrav rundt om restauranten – hvorfra der er udsigt udover Øresund og Amager Strandpark – er Kastrup Fortet en af Københavns mest uforstyrrede restauranter, hvor man virkelig falder til ro og kan nyde det grønne åndehul, som føles milevidt fra byens hektiske aktiviteter.

Kastrup Fortet har i lang tid været – og er der stadig – et yderst populært sted til selskaber, bryllupsfester og andre højtideligheder, der kræver en fejring udover det sædvanlige. Hvis du ønsker at afholde din næste fest på Kastrup Fortet, så skynd dig at kontakte stedet, da der er rift om datoerne.

Men man behøver bestemt ikke begrænse sine besøg til kun at gælde særlige dage, for Restauranten er nemlig også åben både til frokost og middag, hvor man ganske uforstyrret kan nyde klassiske frokost- og aftenretter såsom wienerschnitzel af kalvefilet med ærter, skysauce og brasede kartofler. Der er også lasagne på menukortet, en klassisk okse- eller kyllingeburger, sprøde nachos, en lækker oksesteak med dagens grøntsager og kartofler samt en masse andre uformelle retter.

Menuen er ved at blive udvidet og justeret, og derfor er sommeren et særlig godt tidspunkt at besøge det historiske Kastrup Fortet.

Restauranten ligger nemlig på toppen af et historisk fort, som tjente som ydrepost for det danske militær i næsten et århundrede. Fortet er som nævnt omkredset af en voldgrav, og et større grønt område. Her er også en større legeplads tilknyttet, så Kastrup Fortet er et oplagt sted for børnefamilier, som gerne vil ud og nyde god mad i skønne omgivelser.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Kastrup Fortet

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Kastrup Fortet