Kaffekælderen er lukket
Cafe

Kaffekælderen er lukket

Brogade 26 | 4600 Køge
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Godt og kompromisløst håndværk

2.

Morgenmad, brunch, frokost og kage

3.

Hyggelige og farverige gårdhaver

Profil

Hyggeligste kaffebar med fokus på økologi og konditorkager

Pris
Frokost

25 - 159

Åbningstider
Mandag-torsdag: 9:30-17:30

Fredag: 9:30 - 18:00
Lørdag: 9:30-16:00
Søndag og helligdage: Lukket

Det siger gæsterne
5

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

KAFFEKÆLDEREN ER LUKKET


Kaffekælderen ligger i et charmerende gammelt bindingsværkshus på Køges stemningsfulde Brogade. Huset ligger placeret lige ud til åen, og Kaffekælderens trumfkort er derfor en lille, hyggelig terrasse, hvor du kan nyde kaffen, kagen, rugbrødssandwich og brunch med udsigt over vandet.

Som navnet antyder, er fokus her på den gode kaffe. Bønnerne leveres af risteriet Kontra Coffee, og du kan få både klassiske espressobaserede kaffeformer, men også filterkaffe brygget på den moderne V60-metode, som sikrer en ensartet ekstraktion og en meget rund og lækker kaffe med lav bitterhed.

Kaffekælderen er ejet af irske Susie Hayes, som virkelig har realiseret sin drøm om at åbne en café med fokus på hygge, kaffe og masser af hjemmebagte kager, altsammen fremstillet af ordentlige råvarer, som er økologiske i det omfang, det er muligt. 

Susie bager hver eneste dag, og du kan derfor altid vælge mellem 6-7 friskbagte kagevarianter. Der er altid en eller to cheesecakes på programmet, med fyld, der varierer efter sæsonens udbud af frugter og bær. Du kan også sætte tænderne i flotte lagkager skærekager eller chokolademættede brownies. Til den lille frokostsult er der sprøde fuldkornsboller med økologisk ost eller spegepølse, hvor der igen er fokus på smagen.

Du kan nyde kaffen indenfor i de små stuer i det gamle bindingsværkshus, men du kan også fortrække til pladserne ved åen eller i den stemningsfulde gårdhave, hvor ukurante cafeborde er opstillet på brostenene og kæmper om pladsen med gårdhavens mange blomster.

Hvis du søger en kompromisløs café, så er det Kaffekælderen i Køge. Her er intet overladt til tilfældighederne og råvarerne er alle af høj kvalitet.

 

 

Andre spisesteder