Juliette

Rustik fransk kvalitetsmad i Jægergårdsgade Aarhus
Åbningstider:  Åben alle dage
Morgen: 10 - 12 (weekend 10-14)
Frokost: 12 - 16
Aften: 17 - 21:30 (køkkenet)
Priser: Hovedretter fra 140,- til 185,-
Menuer fra 200,- til 350,-

Midt på Jægergårdsgade i centrum af Aarhus finder du Juliette, et ægte fransk brasserie med afslappet og rå Pariser-stemning.

Indenfor mødes du af en finurlig, forskelligartet indretning med tydelig fransk landstil, der får kontrast af den rå murstensvæg, hvide klinker på baren og en bænk af beton. Du kan forvente en afslappet stemning, hvor du ikke overrendes af emsige tjenere, men bydes velkommen som en stamgæst, der selv finder sig til rette i sit vante hjørne. Det dygtige personale står gerne på pinde for dig, hvis du har særlige ønsker eller får lyst til en hyggelig sludder om maden og vinen.

Køkkenet er en harmonisk kombination af klassiske franske landkøkken, hvori du finder enkelte nytænkende ingredienser, så som and fra Confit de Canard og gedeost fra Chevre Chaud blandet i en skøn salat – franske enkeltdele, sat sammen på ny vis.

Du bør ikke snyde dig selv for Juliettes berømte citronade – hjemmelavet og krydret!

Alle menuerne skabes med råvarer fra lokale leverandøre, og du finder både morgenmad, en lækker brunch, bistroinspireret frokost og klassiske, franske aftenretter, der fylder både mave og sjæl.

På tavlen finder man ugens retter, der skifter efter sæson og råvarer.

Juliette er altid igang med at udvikle sine menuer – også som take away menu og til de mange selskaber, som stedet også afholder. Du kan endda bestille den franske oplevelse til selskaber ud af huset. Kontakt gerne restauranten for mere information.  

Hver dag kan man nyde en lækker brunch tallerken fra kl. 10:00.

Take Away - Hos Juliette kan man også få sin mad med hjem!

Juliette

Jægergårdsgade 54
8000 Århus C

Profil: Rustik fransk kvalitetsmad i Jægergårdsgade Aarhus

Åbningstider:
Åben alle dage
Morgen: 10 - 12 (weekend 10-14)
Frokost: 12 - 16
Aften: 17 - 21:30 (køkkenet)

Priser:
Hovedretter fra 140,- til 185,-
Menuer fra 200,- til 350,-
Frokost fra 80,- til 148,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15655) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15655)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Juliette

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: