Jospers vin & grill
Restaurant

Jospers vin & grill

Lilla Torg 3 | 21134
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Autentisk spansk grillede tapas på Lilla Torg i Malmø

Pris
Åbningstider
Mandag - torsdag: kl. 17 - 23
Fredag - lørdag: kl. 12 - 01
Søndag: Lukket
Frokost

Fredag - lørdag: kl. 12

Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.2 4.2
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Jospers, vin & grill ligger på Lilla Torg, som er få minutters gang fra central stationen i Malmø. Her finder man en lille oase af Catalanske tapas, afslappet atmosfære og vin fra hele verden, som fåes glasvis til meget rimelige priser.

Man træder lige ind i det hyggeligste barområde med højbord og -stole, hvor der er plads til blot at hygge med et glas vin, skønne cocktails, kaffe og ikke mindst en varm velkomst. Længere inde er der en charmerende spisestue med bløde lavthængende loft lamper i orangeskær, som giver en ro til at nyde maden og få en pause fra den travle verden udenfor. Om sommeren har Jospers udeservering på det populære torv.

Josper er en speciel trækulsgrill, som i den grad har indtaget de professionelle køkkener i Spanien. På denne laves det meste af maden, også desserter. Trækulsgrillen er med til at give maden den autentiske smag, som vi kender fra Spanien. 

Menukortet består af catalanske tapas som Manchego, grillede champignon og serrano. Fra grillen kommer lækre udskæringer fra okse, gris, fugl, fisk og blåmuslinger samt Paella. Til dessert er her cheesecake, chokolade trøfler m.m. alt sammen hjemmelavet.

Selskaber og konferencer - Jospers har plads til 50 personer ved selskaber, møder og konferencer. Her er stor erfaring at trække på mht. planlægningen. Det starter med en kop kaffe sammen med Miquel.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Jospers vin & grill

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Jospers vin & grill