John&Woo Nordhavn
Restaurant

John&Woo Nordhavn

Göteborg Plads 2 | 2150 København
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fransk cafe - brasserie

2.

God gedigen mad fra morgen til aften

3.

Terrasse ved havnebadet

Profil

Lækker fransk restaurant ved vandet i Nordhavn

Pris
Frokost

79 - 225

Hovedret

149 - 255

Åbningstider

Mandag - torsdag: 10:30 - 23:00
Fredag: 10:30 - 24:00

Lørdag: 10:00 - 24:00

Søndag: 10:00 - 22:00
Køkkenet lukker kl. 21:00

John & Woo startede på Amager under Elmene, hvor de har lagt kimen til en uformel og moderne fransk restaurant, som byder ind til morgenmad, frokost og aftensmad i flotte moderne omgivelser. Gæsterne har taget rigtig godt imod konceptet og derfor har John og Woo åbnet med samme koncept i Nordhavn. 

Restaurant John & Woo ligger flot pladseret på et hjørne med udsigt til vandet og terrasser på begge sider. Her er overdækket med parasoller og varmelamperne tillader, at man kan sidde ude til sent på året. 

Indenfor er der dækket op med runde borde, langborde og små borde og alle kan kigge ud af de høje panorama vinduer, så både himmel og vand bringer en flot og levende kulisse ind i restauranten. 

Morgenmaden har sit eget menukort med mange små forkælede retter, som en cremet svampetoast, husets Croque Madame og Woo´s Egg Royal, som er en smørristet engelsk muffin med avocado, laks, porcheret æg og Hollandaise. Frokosten byder på det samme samt nogle herlige stykker smørrebrød og populære klassikere, som burger, Moules frites, rørt tartar og den sjælden set, men fantastiske fiskesuppe Bouillabaisse.

Aftenkortet byder ind til lækre aftenretter, som kalvesteg family style, steak med hjemmelavet bearnaise, små tastingmenuer, hvor man feks vælger 3 forretter og 1 dessert. En forret kunne være panerede kammuslinger eller Gambas Pil Pil. Og igen overlapper nogle frokostretter til aftenkortet, til glæde for dem som bare gerne vil have en god burger - også vegetarisk m.m.

For veganeren er der altid en forret, hovedret og dessert, så alle kan spise med. 

Baren er altid klar til at servere en forfriskende cocktail, baseret på friske råvarer, hvoraf mange også passer godt til maden.

Andre spisesteder