John&Woo
Restaurant

John&Woo

Under Elmene 13 | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fransk cafe brasserie

2.

God gedigen mad fra morgen til aften

3.

Hyggelig atmosfære

Profil

God restaurant med lækker morgenmad på Amager

Pris
Frokost

59 - 175

Hovedret

189 - 245

Menu

265 - 325

Åbningstider

Mandag - torsdag: 10:30 - 23:00
Fredag: 10:30 - 24:00
Lørdag: 10:00 - 24:00
Søndag: 10:00 - 22:00

Frokost

Alle dage: 11 - 16

Så fik Amager en lokal perle af en restaurant, med god gedigen fransk inspireret mad fra morgen til aften, serveret i de hyggeligste omgivelser, og med en skøn terrasse lige under Elmene.

John & Woo - 2 friske amagerkanere - ønskede at skabe et hyggeligt spisested med veltillavet mad, både til morgen, frokost og aften. Men også hvor der er plads til at droppe ind til en god kop kaffe eller et godt glas øl. 

Morgenmaden har sit eget menukort med mange små forkælede retter, som en cremet svampetoast, husets Croque Madame og Woo´s Egg Royal, som er en smørristet engelsk muffin med avocado, laks, porcheret æg og Hollandaise. Frokosten byder på det samme samt nogle herlige stykker smørrebrød og populære klassikere, som burger, Moules frites, rørt tartar og den sjælden set, men fantastiske fiskesuppe Bouillabaisse. 

Aftenkortet byder ind til lækre aftenretter, som kalvesteg family style, steak med hjemmelavet bearnaise, små tastingmenuer, hvor man feks vælger 3 forretter og 1 dessert. En forret kunne være panerede kammuslinger eller Gambas Pil Pil. Og igen overlapper nogle frokostretter til aftenkortet, til glæde for dem som bare gerne vil have en god burger - også vegetarisk m.m.

Baren er altid klar til at servere en forfriskende cocktail, baseret på friske råvarer, hvoraf mange også passer godt til maden.

Terrassen er indbydende det meste af året, hvad enten det er en sommeraften med blå himmel og de smukke grønne Elme eller på kolde dage under markisen med et tæppe og varmelamperne, som giver det hyggeligste lys på terrassen.


Andre spisesteder