Joci Sushi Slagelse
Restaurant

Joci Sushi Slagelse

Fisketorvet 5A | 4200 Slagelse
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Running sushi

2.

Take away

3.

Selskaber

Profil

Sushi, sticks og Running Sushi i Slagelse

Pris
Menu

88 -

Åbningstider
Søndag-torsdag: 11-21
Fredag-lørdag: 11-22
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Joci Sushi ligger i centrum af Slagelse på første sal med udsigt over Fisketorvet. Der er masser af lys og lokalet er lækkert indrettet med flotte tapeter i friske farver. På menukortet kan man finde alle de klassiske sushiretter, der er af virkelig høj kvalitet og laves naturligvis frisk på bestilling.

Der kan bestilles alt fra nigiri til makiruller, sticks, nigiri, misosuppe, sashimi, edamamebønner, handrolls, salater samt nudelretter. Prøv også de friske og sprøde agurke maki med fyld rullet i frisk agurk i stedet for ris og tang, de er velsmagende og utroligt lækre.

Til frokost er der rigtig gode tilbud at finde i de forskellige lunch box menuer og hver aften fra kl. 17 startes Jocis store Running Sushi med sushi og varme retter på samlebånd. 

Brug også Joci som take away sted eller få sushi leveret til dit selskab.

Sushi er en gammel asiatisk tradition, der oprindeligt kommer denne tradition fra Tang Dynastiet i Kina, men senere blev blandingen af rå fisk og ris adopteret af japanerne. Der findes talrige regionale variationer. Den mest udbredte er nigiri-sushi, som stammer fra Tokyo. 

 

 

 

Andre spisesteder