Jenners Seaside

Fisk og skaldyrs restaurant med stor terrasse i Mosede havn
Åbningstider:  Alle dage: kl. 11:00 - 16:00
(januar og februar - Lukket mandag)

Modtager selskaber uden for normal åbningstid
Priser: Hovedretter fra 185,- til 225,-

For enden af molen i Mosede havn ligger et yndigt sortmalet træhus med hvide vinduer og en helt formidabel udsigt over lystbådene og ud over havet, så langt øjet rækkker.

Fra restaurantens store træterrasse kan du også nyde udsigten langs stranden og de mange lækre huse ned til vandet. Terrassen har komfortable stole og store parasoller for de, som ønsker lidt skygge på de varme solskinsdage.

Restauranten holder åbent hele året, men lader lys og temperaturer påvirke åbningstiderne. Det betyder, at der både er åbent til frokost og aften i juni, juli og august, mens der resten af året kun er frokoståbent. Til frokost serveres et godt udvalg af klassisk smørrebrød, hvortil en del af råvarerne kommer fra restaurantens egen røgovn. Der er altid friskstegte fiskefileter, sild og hjemmelavede fiskefrikadeller, og der er er selvfølgelig også klassikere som dyrlægens natmad, hønsesalat med bacon og friturestegt camembert til at slutte af på.

Aftenmenuen er inspireret af sæsonen, men med en overvægt af frisk fisk, som restauranten får fra fiskehandleren lige ved siden af. Stjerneskud, dampede blåmuslinger, fiskesuppe, smørstegt rødspætte og andre fristelser får munden til at løbe i vand. Der er også lidt oksekød på kortet for de, der ikke er til fisk.

Jenners Seaside har to individuelle lokaler, som kan rumme 25 eller 45 gæster, eller tilsammen 70. Restauranten fremsender gerne selskabsmateriale, hvor du kan vælge mellem fem forskellige arrangementspakker. Ellers ring direkte til Jenners Seaside og bliv inviteret ned til en kop kaffe 'med udsigt', så du ved selvsyn kan inspicere de smukke omgivelser. Restauranten er åben for selskaber hele året.   

Fra tid til anden er der særlige aftenarrangementer med livemusik i restauranten.

Jenners Seaside

Havnevej 20
2670 Greve

Profil: Fisk og skaldyrs restaurant med stor terrasse i Mosede havn

Åbningstider:
Alle dage: kl. 11:00 - 16:00
(januar og februar - Lukket mandag)

Modtager selskaber uden for normal åbningstid

Priser:
Hovedretter fra 185,- til 225,-
Frokost fra 40,- til 175,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15790) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15790)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Café Jenners
Mosede Strandvej 25

Jenners Dockside
Havnen 21

Kystgaarden
Tinkerup Strandvej 8a

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Jenners Seaside

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Jenners Seaside.

Skriv til Jenners Seaside

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: