Jenners Seaside
Restaurant

Jenners Seaside

Havnevej 20 | 2670 Greve
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Stor og hyggelig terrasse på havnen

2.

Mosede havn med udsigt til vand og land

3.

A la carte og selskaber

Profil

Fisk og skaldyrs restaurant med stor terrasse i Mosede havn

Pris
Frokost

40 - 175

Hovedret

185 - 225

Åbningstider

Alle dage: kl. 11:00 - 16:00
(Køkkenet lukker 1 time før) 
1. april - er der aftenåbent!

Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

For enden af molen i Mosede havn ligger et yndigt sortmalet træhus med hvide vinduer og en helt formidabel udsigt til lystbådene og ud over havet, så langt øjet rækkker samt ind mod kysten. 

Fra restaurantens store træterrasse kan du nyde udsigten langs stranden og de mange lækre huse ned til vandet. Terrassen har komfortable stole og store parasoller for de, som ønsker lidt skygge på de varme solskinsdage.

Restauranten holder åbent hele året, men lader lys og temperaturer påvirke åbningstiderne. Det betyder, at der både er åbent til frokost og aften fra april - august. September - marts er her frokoståbent og det er en smuk og hypnotisk oplevelse at sidde i hyggelige glashus og se bølgerne kaste sig indover kysten på blæsende dage.

 Til frokost serveres et godt udvalg af klassisk smørrebrød, hvortil en del af råvarerne kommer fra restaurantens egen røgovn. Der er altid friskstegte fiskefileter, sild og hjemmelavede fiskefrikadeller, og der er er selvfølgelig også klassikere som dyrlægens natmad, hønsesalat med bacon og friturestegt camembert til at slutte af på.

Aftenmenuen er inspireret af sæsonen, men med en overvægt af frisk fisk, som restauranten får fra fiskehandleren lige ved siden af. Stjerneskud, dampede blåmuslinger, fiskesuppe, smørstegt rødspætte og andre fristelser får munden til at løbe i vand. Der er også oksekød på kortet for de, der ikke er til fisk.

Jenners Seaside har to individuelle lokaler, som kan rumme 25 eller 45 gæster, eller tilsammen 70. Restauranten fremsender gerne selskabsmateriale, hvor du kan vælge mellem fem forskellige arrangementspakker. Ellers ring direkte til Jenners Seaside og bliv inviteret ned til en kop kaffe 'med udsigt', så du ved selvsyn kan inspicere de smukke omgivelser. Restauranten er åben for selskaber hele året.   

Fra tid til anden er der særlige aftenarrangementer med livemusik i restauranten.

Andre spisesteder