Italy & Italy Ristorante
Restaurant

Italy & Italy Ristorante

Torvet 1 C | 4100 Ringsted
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk køkken med pizza

2.

Charmerende restaurant på Torvet

3.

Skøn terrasse ud til Parken

Profil

Autentisk italiensk restaurant i Ringsted

Pris
Hovedret

75 - 219

Menu

269 - 319

Åbningstider
Mandag- torsdag: 12-15 og 17-21
Fredag - lørdag: 12-15 og 17-22
Søndag: 17-21
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Maurizio Mosconi kommer fra Romagna i Italien og har lavet autentisk italiensk mad på Torvet i Ringsted i over 20 år. Retterne er lavet efter originale, klassiske opskrifter og specialvarer fra Italien. Når du træder ind af døren til Maurizios ristorante kan du trygt overgive dig til køkkenet og lade dig forføre til det ægte Italien. Her gås nemlig ikke på kompromis med tilberedning eller råvarer – Maurizio og hans køkkenteam gør alt for at give dig en ægte italiensk oplevelse.

I menukortet finder du et godt udvalg af klassiske italienske retter. Der er dejlige antipasti, hjemmelavet pasta og lækre kød- og fiskeretter. På den store tavle i restauranten står dagens specialiteter, som skifter alt efter hvad sæsonen og kokkens humør byder på. Er du til en pizza, bør du prøve en af Italy & Italys. De er lavet med en smule grahamsdej for en ekstra velsmagende, sprød dej og altid med ægte mozzarella.

Der er altid et fint udvalg af italienske oste, som serveres med restaurantens hjemmelavede grøntsagsmarmelader og kvalitetsnødder. Og har du en sød tand, finder du altid spændende desserter.

I vinkortet finder du masser af vine fra hele Italien – også et godt udvalg af søde vine.

Om sommeren kan du sidde på den overdækkede terrasse med udsigt til Sct. Bendts Kirke. 

Andre spisesteder