Isola Bella

Italiensk restaurant i Karrebæksminde
Åbningstider:  Lør & Søn: 10:00 - 22:30
Alle hverdage ring angående åbningstid. Det afhænger af vejret.
Priser: Hovedretter fra 79,- til 225,-

Ristorante Isola Bella er en rigtig sommer restaurant med udsigt til havet, tæt på Næstved by. Den ligger lige ved siden af Karrebæksminde Feriecenter, der har en stor pool. Ved terrassen er legeplads til børnene. Restauranten er meget stor med adskillige pladser både indendørs og ude på terassen. Køkkenet har hovedvægt på italienske retter, men der findes også klassiske caféretter på menukortet som sandwiches, burgere og stjerneskud.

Lørdag, søndag samt helligdage er der en stor brunch/frokost buffet  med en lækker salatbar, italiensk charcuteri, røræg, ost, bacon, brunch pølser, laks, rejer, carpaccio, luftørret italiensk skinke, yoghurt, frisk frugt, kage, pandekager, sirup, smør, marmelade og Nutella. I højsæsonen fås en italiensk buffet med et stort udvalg af forretter, fisk, oksekød, kartofler, sauterede grøntsager, salater, oste og dressinger. Begge buffeter er til særdeles overkommelige priser.

Selskaber og konferencer

Isola Bella har seperate selskabslokaler lige fra et mindre i Pejsestuen med loft til kip og masser af vinduer så man kan nyde vandet, til et stort men hyggeligt konference rum, igen med loft til kip, og hvor lyset kan justeres så stemningen kan sættes til den store familiefest eller konferencen. Her er konference udstyr til rådighed. Der er god plads foran restauranten til at børnene kan lege, der kan spilles bold eller de friske kan tage en dukkert.

Isola Bella

Enø Kystvej 55
4736 Karrebæksminde

Profil: Italiensk restaurant i Karrebæksminde

Åbningstider:
Lør & Søn: 10:00 - 22:30
Alle hverdage ring angående åbningstid. Det afhænger af vejret.

Priser:
Hovedretter fra 79,- til 225,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15795) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15795)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Ristorante Italia
Farimagsvej 34

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Isola Bella

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: