Isola Bella

Isola Bella

Enø Kystvej 55 | 4736
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Italiensk restaurant i Karrebæksminde

Pris
Hovedret

79 - 225

Åbningstider

Lør & Søn: 10:00 - 22:30
Alle hverdage ring angående åbningstid. Det afhænger af vejret.

Ristorante Isola Bella er en rigtig sommer restaurant med udsigt til havet, tæt på Næstved by. Den ligger lige ved siden af Karrebæksminde Feriecenter, der har en stor pool. Ved terrassen er legeplads til børnene. Restauranten er meget stor med adskillige pladser både indendørs og ude på terassen. Køkkenet har hovedvægt på italienske retter, men der findes også klassiske caféretter på menukortet som sandwiches, burgere og stjerneskud.

Lørdag, søndag samt helligdage er der en stor brunch/frokost buffet  med en lækker salatbar, italiensk charcuteri, røræg, ost, bacon, brunch pølser, laks, rejer, carpaccio, luftørret italiensk skinke, yoghurt, frisk frugt, kage, pandekager, sirup, smør, marmelade og Nutella. I højsæsonen fås en italiensk buffet med et stort udvalg af forretter, fisk, oksekød, kartofler, sauterede grøntsager, salater, oste og dressinger. Begge buffeter er til særdeles overkommelige priser.

Selskaber og konferencer

Isola Bella har seperate selskabslokaler lige fra et mindre i Pejsestuen med loft til kip og masser af vinduer så man kan nyde vandet, til et stort men hyggeligt konference rum, igen med loft til kip, og hvor lyset kan justeres så stemningen kan sættes til den store familiefest eller konferencen. Her er konference udstyr til rådighed. Der er god plads foran restauranten til at børnene kan lege, der kan spilles bold eller de friske kan tage en dukkert.