Il Gabbiano Rungsted
Restaurant

Il Gabbiano Rungsted

Rungsted Havn 16  | 2960 Rungsted
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Charmerende italiensk restaurant

2.

Rungsted Havn

3.

Udendørsservering

Profil

Italiensk restaurant og steakhouse ved Rungsted Havn

Pris
Hovedret

25 - 150

Åbningstider
Alle dage: 11-21
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
3.6 3.6
Spiseliv logo
3.6

Spiseliv Rating 3.6

Il Gabbiano er en italiensk restaurant beliggende med formidabel udsigt til Rungsted Havn. I sommermånederne er der adskillige pladser foran restauranten med vue til Øresund. Indendørs er der også mange pladser i løbet af de koldere måneder. Restauranten er indrettet med klassiske café-møbler, hvide vægge, farverige malerier og maritime nipsting.

På menuen finder man klassiske italienske retter som pastaretter som bl.a. Spaghetti Carbonara, Spaghetti Bolognese eller Fettuccine al gorgonzola og mange flere. Der er hjemmelavede burgere med sprøde pommes frites, sandwiches kylling og bacon, oksekødsstrimler, falaffel og en god klassiker som Club Sandwich. Blandt pizzaerne er der godt 25 varianter med alt hvad hjertet kan begære. Er du til lidt mere lette retter findes der foretter som calamari, hjemmelavet tzatziki og hvidløgsbrød.

På Il Gabbiano er der også mulighed for at afholde selskaber, fødselsdag og høltider. Kontakt ejeren for nærmere oplysninger og aftale vedrørende menu. Il Gabbiano er en ud af tre familieejede restauranter, hvor de andre ligger i henholdsvis Skovshoved og på Østerbro.

Andre spisesteder