Restaurant IDA Bryggen
Restaurant

Restaurant IDA Bryggen

Kalvebod brygge 31-33 | 1550 København V
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Solrig terrasse over vandet

2.

Havneudsigt

3.

God mad fra sæsonen

Profil

Frokostrestaurant med udendørsservering og havneudsigt

Pris
Frokost

75 - 255

Åbningstider

Mandag - fredag: 10 - 18
(Køkkenet lukker kl. 14:45)

Med placering på en ponton på den solrige side af havneindløbbet ved Kalvebod Brygge er Restaurant IDA Bryggen et fantastisk sted at hænge ud på en lun sommerdag, og den ugenerte placering gør den også oplagt til et forretningsmøde.

Her kan man spise frokost med udsigt til Islands Brygge og bådene i havnen. Når vejret er mindre godt, kan man krybe i ly under det store sejl, der dækker hele terrassen, eller inde i restauranten.

På kortet er moderne versioner af det klassiske danske smørrebrød; Fjordrejer med hjemmerørt mayo, sprængt oksebryst med peberrod og pickles, hjemmelavet kalveleverpostej og meget andet lækkert. Desuden et par desserter og til maden øl fra lokale bryggerier, vin og et lille akvavitudvalg. Alt er lavet af gode råvarer - gerne økologiske.

Har man travlt, kan man bestille maden på forhånd via hjemmesiden, så den står klar, når man kommer.

Restaurant IDA Bryggen er en del af Ingeniørforeningens hus, men åben for alle, og der er også mulighed for afholdelse af private selskaber i restauranten eller i IDA Mødecenter, som råder over 22 mødelokaler og 3 restauranter.

Restauran ligger kun 10 minutters gåtur fra Hovedbanen og indre København. For det sejlende folk er der desuden mulighed for at lægge til direkte ved kajen.

Andre spisesteder