Huks Fluks

Flot, sydeuropæisk inspireret restaurant i centrum
Åbningstider:  Alle dage 10.00 - 23.00
Priser: Hovedretter fra 120,- til 225,-

Huks Fluks råder over den mest eftertragtede plads på Gråbrødretorv - solsiden. Derfor er der en stor udeservering, hvor du kan nyde solen og de lyse timer til langt ud på aftenen.

Er det ikke fordelagtigt vejr, kan du nyde udsigten over torvet gennem restaurantens gulv-til-loft-vinduer, som byder på uhindret udsyn over pladsen. 

Restauranten er indrettet i varme jordfarver, som giver restauranten et lunt og hyggeligt præg. Der er ild i pejsen på de kolde dage, og fra loftet hænger den ene spanske sortfodsskinke efter den anden.

Menuen er inspireret af sydeuropæisk bistromad, og en af husets specialiteter er netop de lækre sortfodsskinker, som hænger og frister i loftet. De serveres selvfølgelig med moden spansk manchego-ost. På vinkortet er der druer fra hele verden, ligesom der også er et udvalg af flaskeøl og fadøl. Huks Fluks har åbent både til brunch og frokost i hverdagene, og restauranten er et godt sted til en hurtig forretningsfrokost.

Restauranten råder over flere smukke selskabslokaler, som kan lejes til særlige anledninger. Ring til restauranten og hør nærmere.

Huks Fluks

Gråbrødretorv 8
1154 København K

Profil: Flot, sydeuropæisk inspireret restaurant i centrum

Åbningstider:
Alle dage 10.00 - 23.00

Priser:
Hovedretter fra 120,- til 225,-
Frokost fra 80,- til 160,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=17152) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=17152)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Huks Fluks

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Huks Fluks.

Skriv til Huks Fluks

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: