Huks Fluks

Huks Fluks

Gråbrødretorv 8 | 1154
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.0
Profil

Flot, sydeuropæisk inspireret restaurant i centrum

Pris
Frokost

80 - 160

Hovedret

120 - 225

Åbningstider
Alle dage 10.00 - 23.00

Huks Fluks råder over den mest eftertragtede plads på Gråbrødretorv - solsiden. Derfor er der en stor udeservering, hvor du kan nyde solen og de lyse timer til langt ud på aftenen.

Er det ikke fordelagtigt vejr, kan du nyde udsigten over torvet gennem restaurantens gulv-til-loft-vinduer, som byder på uhindret udsyn over pladsen. 

Restauranten er indrettet i varme jordfarver, som giver restauranten et lunt og hyggeligt præg. Der er ild i pejsen på de kolde dage, og fra loftet hænger den ene spanske sortfodsskinke efter den anden.

Menuen er inspireret af sydeuropæisk bistromad, og en af husets specialiteter er netop de lækre sortfodsskinker, som hænger og frister i loftet. De serveres selvfølgelig med moden spansk manchego-ost. På vinkortet er der druer fra hele verden, ligesom der også er et udvalg af flaskeøl og fadøl. Huks Fluks har åbent både til brunch og frokost i hverdagene, og restauranten er et godt sted til en hurtig forretningsfrokost.

Restauranten råder over flere smukke selskabslokaler, som kan lejes til særlige anledninger. Ring til restauranten og hør nærmere.

Bestil bord på Huks Fluks

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Huks Fluks