Hua Xin NF

Kinesisk restaurant med stor buffet
Åbningstider:  Mandag-torsdag 12-22
Fredag-søndag 12-23
Priser: Hovedretter fra 69,- til 188,-
Menuer fra 138,- til 188,-

Hua Xin i Nykøbing Falster har en populær navnesøster i Vordingborg lidt længere nordpå. Restauranten er gennemført indrettet med kinesiske møbler, motiver og farverige souvenirs - uden dog at overdrive.

Indehaverne har selv børn og sætter pris på besøg af små gæster, hvorfor et hjørne af restauranten er indrettet til netop dem med bløde møbler, legetøj og videofilm på storskærm.

Mad og drikke Hua Xin har mange stamgæster, som især kommer her for den store buffet, hvorfra man frit kan forsyne sig med suppe, salater, mere end 20 forskellige varme retter og mongolian barbeque, hvor man selv vælger kød, grøntsager og marinader, som derefter tilberedes af kokken, mens man venter. Buffeten serveres hver aften fra kl. 17.

Søndag-torsdag: Kr. 148,-  Fredag-Lørdag: Kr. 158,-  inkl. is til dessert. Børn u. 12 år spiser til halv pris hver dag.

Running Sushi inkl. Kinesisk buffet med kaffe

Som noget nyt er der indrettet et stort lokale med plads til masser af gæster som alle kan spise running sushi. Det fungerer efter spis-alt-hvad-du-kan princippet. Man vælger selv de stykker sushi ud som kører forbi på transportbåndet. Alle stykkerne er frisklavet og der bliver hele tiden sat nye ind på båndet. Alt sammen til en fast lav pris. 

Mandag-torsdag: kr. 178,- Fredag-søndag: kr. 198,-  Børn u. 12 år spiser til halv pris hver dag.

Man kan desuden vælge fra det omfattende a la carte kort, som byder på kinesiske retter, menuer, børnemenuer og et lille udvalg af vegetarretter og enkelte danske grillretter.

Til frokost serveres særlige frokostmenuer til meget rimelige priser.

Drikkevarekortet byder bl.a. på vine til rimelige priser, fadøl, kinesiske øl og risvin til de voksne og sodavand til børnene.

Selskaber og mad ud af huset Der er mulighed for selskaber på op til 200 personer i restauranten, og mad leveres desuden ud af huset til alle slags arrangementer.

Uden døre råder restauranten over en terrasse med god plads på lune solskinsdage.

Profil: Kinesisk restaurant med stor buffet

Åbningstider:
Mandag-torsdag 12-22
Fredag-søndag 12-23

Priser:
Hovedretter fra 69,- til 188,-
Menuer fra 138,- til 188,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=15109) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=15109)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

Hua Xin Vordingborg
Algade 69

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Hua Xin

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Hua Xin NF.

Skriv til Hua Xin

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: