Hua Xin NF

Hua Xin NF

Nygade 14 B | 4800 Nykøbing Falster
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Kinesisk Buffet

2.

Running sushi

3.

Forenden af Strøggaden i NF

Det siger gæsterne
Profil

Kinesisk restaurant med stor buffet

Pris
Hovedret

69 - 188

Menu

138 - 188

Åbningstider
Mandag-torsdag 12-22
Fredag-søndag 12-23

Hua Xin i Nykøbing Falster har en populær navnesøster i Vordingborg lidt længere nordpå. Restauranten er gennemført indrettet med kinesiske møbler, motiver og farverige souvenirs - uden dog at overdrive.

Indehaverne har selv børn og sætter pris på besøg af små gæster, hvorfor et hjørne af restauranten er indrettet til netop dem med bløde møbler, legetøj og videofilm på storskærm.

Mad og drikke Hua Xin har mange stamgæster, som især kommer her for den store buffet, hvorfra man frit kan forsyne sig med suppe, salater, mere end 20 forskellige varme retter og mongolian barbeque, hvor man selv vælger kød, grøntsager og marinader, som derefter tilberedes af kokken, mens man venter. Buffeten serveres hver aften fra kl. 17.

Søndag-torsdag: Kr. 148,-  Fredag-Lørdag: Kr. 158,-  inkl. is til dessert. Børn u. 12 år spiser til halv pris hver dag.

Running Sushi inkl. Kinesisk buffet med kaffe

Som noget nyt er der indrettet et stort lokale med plads til masser af gæster som alle kan spise running sushi. Det fungerer efter spis-alt-hvad-du-kan princippet. Man vælger selv de stykker sushi ud som kører forbi på transportbåndet. Alle stykkerne er frisklavet og der bliver hele tiden sat nye ind på båndet. Alt sammen til en fast lav pris. 

Mandag-torsdag: kr. 178,- Fredag-søndag: kr. 198,-  Børn u. 12 år spiser til halv pris hver dag.

Man kan desuden vælge fra det omfattende a la carte kort, som byder på kinesiske retter, menuer, børnemenuer og et lille udvalg af vegetarretter og enkelte danske grillretter.

Til frokost serveres særlige frokostmenuer til meget rimelige priser.

Drikkevarekortet byder bl.a. på vine til rimelige priser, fadøl, kinesiske øl og risvin til de voksne og sodavand til børnene.

Selskaber og mad ud af huset Der er mulighed for selskaber på op til 200 personer i restauranten, og mad leveres desuden ud af huset til alle slags arrangementer.

Uden døre råder restauranten over en terrasse med god plads på lune solskinsdage.

Bestil bord på Hua Xin NF

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Hua Xin NF