Hua Xin Vordingborg
Restaurant

Hua Xin Vordingborg

Algade 69 | 4760 Vordingborg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Frisklavet kinesisk buffet

2.

A la carte med kinesiske retter

3.

Selskabslokale

Profil

Kinesisk restaurant i Vordingborg

Pris
Hovedret

69 - 188

Menu

138 - 188

Åbningstider
Mandag-torsdag: 12-22
Fredag-søndag: 12-23

Den kinesiske restaurant Hua Xin ligger centralt placeret lidt tilbagetrukket fra gågaden i Vordingborg.

Restauranten er gennemført indrettet med kinesiske motiver og farverige souvenirs. Restauranten er blevet grundigt renoveret i vinteren 2013, bla. med nyt køkken, del-inventar, gulve etc. Det er nu derfor blevet endnu mere hyggeligt og rart at spise på Hua Xin. Maden og den gode stemning er stadig den samme.

Mad og drikke Hua Xin har mange stamgæster, som især kommer her for den store buffet, hvorfra man frit kan forsyne sig med suppe, salater, mere end 20 forskellige varme retter og mongolian barbeque, hvor man selv vælger kød, grøntsager og marinader, som derefter tilberedes af kokken, mens man venter. Buffeten serveres hver aften fra kl. 17, og prisen er 148 kr. i hverdagene og 158 kr. fredag og lørdag inklusiv is til dessert. Børn u. 12 år spiser til halv pris hver dag.

Man kan desuden vælge fra det omfattende a la carte kort, som byder på kinesiske retter, menuer, børnemenuer og et lille udvalg af vegetarretter og enkelte danske grillretter.

Til frokost serveres særlige frokostmenuer til meget rimelige priser.

Drikkevarekortet byder bl.a. på vine til rimelige priser, fadøl, kinesiske øl og risvin til de voksne og sodavand til børnene.

Selskaber og mad ud af huset Der er mulighed for selskaber på op til 150 personer i restauranten, og mad leveres desuden ud af huset til alle slags arrangementer.  

Andre spisesteder

Bestil bord på Hua Xin Vordingborg

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Hua Xin Vordingborg