Hotel Kirstine
Restaurant

Hotel Kirstine

Købmagergade 20 | 4700 Næstved
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Hotel og restaurant i historisk bygning i Næstved

Pris
Hovedret

89 - 198

Menu

275 - 475

Åbningstider
Mandag-lørdag: kl. 12-21.30
Søndag: kl. 12-21
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.3

Spiseliv Rating 4.3

Hotel Kirstine er en smuk bindingsværksejendom midt i Næstved. Bygningen er fra 1745, og der har været drevet hotel uafbrudt på stedet i 100 år.

Restaurantens smukke gamle stuer med sprossede vinduer og hele hotellet i øvrigt er renoveret med respekt for bygningens alder og historie. I den lyse arkade, der er bygget til den oprindelige bygning, kan man nyde lyset og udsigten til rosenhaven, hvor der også er servering i sommerhalvåret.
Til frokost fås frokosttallerkner med kolde og lune retter, smørrebrød og klassiske retter som wienerschnitzel og engelsk bøf.  Hver søndag er der den populære søndagsbuffet med 100 retter. Aftenkortet byder foruden de danske klassikere på alt fra fisk og pasta til vegetarretter og bøffer, så her er noget for enhver smag. Udover a la carte kortet findes en gourmetmenu, der ændres månedligt.
Med flere selskabslokaler med plads til mellem 16 og 100 gæster er Hotel Kirstine et oplagt valg til store familiefester som bryllupper, konfirmationer m.v. og stedet er også velegnet til en romantisk weekend. Desuden er der konferencefaciliteter med AV-udstyr i alle konferencelokaler.
Samtlige hotellets 31 dobbeltværelser har internet, tv og eget badeværelse.
Hotel Kirstine tilbyder catering.

Andre spisesteder