Hotel og Restaurant Dagmar
Restaurant

Hotel og Restaurant Dagmar

Torvet 1 | 6760 Ribe
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Gourmet restaurant

2.

Historisk bygning

3.

Selskaber og fester

Profil

Hotel og Restaurant ved Ribe Domkirke

Pris
Hovedret

145 - 265

Menu

595 - 995

Åbningstider

Mandag - lørdag: kl. 18 - 23
Selskaber: efter aftale

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Restaurant Dagmar ligger i stueetagen på Hotel Dagmar, med en dejlig terrasse på torvet foran Ribe Domkirke, lige i hjertet af Ribe by. Her er mange små kreative butikker i de små stræder som omringer Hotel og Restaurant Dagmar, så oplevelserne er mange hvis middagen følges op med et lækkert ophold i denne charmerende handelsby.

Køkkenet er inspireret af det dansk/franske køkken og kan pryde sig med, at de serverer mad af de bedste sæsonvarer. Restauranten er åben fredag og lørdag aften til a la carte, gourmet menuer og dertilhørende vinmenuer. Altid bedst at reservere bord, men man er naturligvis velkommen til at komme spontant forbi.

Dagmar har de smukkeste rammer til at holde et romantisk bryllup eller en eventyrlig konfirmation. Her er flere elegante stuer alt efter arrangementet. Se selskabsmenu på hjemmesiden. Det er altid muligt, at tale med køkkenet om specielle ønsker. 

Når festen er omme kan man tilbringe natten i ét af de charmerende hotelværelser. Hotel Dagmar er med sine to restauranter og sine flotte lokaler, også ideelt til et dagsmøde eller en konference med overnatning.

Andre spisesteder