Hotel Bretagne
Restaurant

Hotel Bretagne

Sauntevej 18 | 3100 Hornbæk
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Ambitiøs restaurant med vandudsigt

2.

Smukke moderne værelser

3.

Bar og selskabslokaler med udsigt

Profil

Badehotel i Hornbæk med lækker Restaurant & Bar 

Pris
Hovedret

215 - 275

Menu

445 - 595

Åbningstider

Tirsdag - torsdag: kl. 18-21(køk)
Fredag - lørdag: kl. 18-21:30 (køk)
Baren: Tors - lør: kl. 18-24

Frokost

Kun for bestilte selskaber

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.7 4.7
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

Lad dig betage af denne, lidt gemte, men gennemførte perle af et moderne badehotel i Hornbæk. Hotel Bretagne er pladseret på det højeste punkt i Hornbæk med udsigt til sø, byens tage og havet. Huset har en lang og spændende historie bag sig og har huset officerer under krigen samt været privatbolig og sikken en stue de har haft.

Hotellet har en vidunderlig a la carte restaurant med en fænomenal udsigt og selvfølgelig en flot terrasse i forbindelse med restauranten. Her sidder man højt med frit udsyn til horisonten og kan opleve naturens farver skifte med årstiderne og ikke mindst den beroligende solnedgang.

Køkkenet er ambitiøst på alle parametre, men da køkkenchefen Kasper Larsen er uddannet fra Skagens Fiskerestaurant og Hornbæk ligger ud til vandet, er det helt naturligt, at der er friskfanget fisk på menuen. Restauranten tilbyder a la carte, men lægger stort arbejde i sammensatte menuer med dertilhørende vinmenu - og kreativiteten er stor - til glæde for gæster som nyder at blive overrasket uden at tage råvarens reelle smag ud af formlen. Alt i alt får man her rigtig meget for pengene.

Er man i området og trænger til eftermiddagskaffe og måske et stykke lækkert kage, er man hjertelig velkommen, både i restauranten, i pejsestuen og på terrassen.

Baren er åben torsdag til lørdag og byder på et velassorteret sortiment indenfor drinks og cocktails - prøv gerne husets egen Bretagne Champagne Cocktail, udviklet af Kasper Heebøll Harboe, som driver hotellet og restauranten sammen med sin hustru Anne.

Selskabslokalerne er indhyllet i lyse nordiske farver, højt til loftet og med vandudsigt. Disse bliver benyttet flittigt til fester, dagsmøder og konferencer.

Værelserne er alle smukt indrettet i blå/hvide farver, komfortable senge, tv, minibar og pæne badeværelser. Her er moderne lækkert med en indretning som vidner om husets alder. 

Hotel Bretagne er et besøg værd hele året. Her er oplevelsesrige gåture i plantagen, Hornbæk strand, en tur rundt om søen og shoppingmuligheder i Hornbæk by med flere specialbutikker, som er åben hele året. Alt sammen i gåafstand fra hotellet. 

Ønsker man ekstra forkælelse er receptionen behjælpelig med booking af kurbad, massage, særlige vine til middagen eller på værelset.

Andre spisesteder