Hong Cheng

Stor asiatisk luksus buffet med stort sushi udvalg på Østerbro
Åbningstider:  Mandag-søndag: 13-23
Priser:
Menuer fra 158,-

Tæt på krydset Østerbrogade og Jagtvej, ved Øbrohus ligger den kinesiske restaurant Hong Cheng. Det er parret Yong Jiu Chen og Hong Cheng som siden starten af 00’erne har drevet restauranten og det store tilstødende selskabslokale. Restauranten er klassisk kinesisk med et stor udvalg af retter og tilbehør. For enden af det store lokale er der fra kl. 17 hver dag en stor buffet, efter konceptet fastpris og spis alt hvad du kan. Børn under 12 år spiser til halv pris. Det er også muligt at bestille a la carte, der er ca. 80 retter at vælge imellem, både fisk, oksekød, svinekød og forskellige forretter, så der er noget for enhver smag. Nogle af retterne er lidt stærke, men de er holdt i et niveau så danskere også kan være med. Indretningen er hyggelig og stemningen er meget børnevenlig. De fleste gæster kommer for at spise i buffeten så der kan være mange mennesker ved 17-18 tiden. Der er dog plads nok i den store restaurant.

Der er også tilknyttet et stort selskabslokale som er delt op i flere sektioner, en stor entré med garderobe og siddepladser. I det store rum er der plads til borde, som kan placeres på flere måder efter selskabets størrelse. Bagerst finder man bløde lænestole og sofaer inklusiv et flot stort flygel. Der er plads til 100 gæster i selskabslokalerne. Der kan vælges mellem flere selskabsmenuer, fælles er god smag og meget for pengene. På hjemmesiden kan man læse om hvilke menuer som tilbydes og opdaterede priser.

Restauranten har fået ny stor buffet med asiatiske retter, og en stor sushi bar.

Hong Cheng

Jagtvej 219
2100 København Ø

Profil: Stor asiatisk luksus buffet med stort sushi udvalg på Østerbro

Åbningstider:
Mandag-søndag: 13-23

Priser:
Menuer fra 158,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=5845) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=5845)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Hong Cheng

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: