Højstrupgård Konferencecenter

Højstrupgård Konferencecenter

Ejler Jensenvej 1 | 3000 Helsingør
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Smuk udsigt

2.

Flotte konference lokaler

3.

Store fester

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo Google Rating
4.3
Profil

Konferencecenter og selskabslokaler ved Helsingør

Pris

Udenfor Helsingør i Teglstrup Hegn ligger det smukke gamle gods fra slutningen af 1800-tallet, Højstrupgård. Bygningen blev oprindelig opført som fritidsbolig for en vekselerer, men er i dag moderniseret og fungerer som konferencecenter og ramme om fester.

Her kan du holde hele dit arrangement fra start til slut. Både terrasser og park kan udgøre omgivelserne for f.eks. festens velkomstdrink. Derefter kan man nyde middagen i det lyse højloftede lokale med udsigt over Øresund, gå nedenunder til dansegulvet og trække sig tilbage på et af de 44 værelser. Morgenmaden kan der også sørges for og Højstrupgård har masser af flotte og moderne mødelokaler med alt hvad man skal bruge til konferencer og møder af forskellig størrelse.

Køkkenet fokuserer på masser af grønt og gode råvarer og de dygtige kokke er kreative og fleksible og kan tilrettelægge menuen ud fra dine ønsker.

Der er højt til loftet i mere end én forstand og god mulighed for både fest, men også tid til fordybelse og gåture i de smukke omgivelser. Helsingør Golfklub ligger lige op af grundene, men Højstrupgård råder også over sin egen par-3 bane i forbindelse med godset.