Highlanders Bar
Bar

Highlanders Bar

Mindebrogade 5 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Pub ved Åen i Aarhus

Pris
Åbningstider
Onsdag: 16:00 - 00:00
Torsdag: 16:00 - 01:00
Fredag og lørdag: 12:00 - 02:00
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

På Highlanders Bar finder man den hyggelige pub stemning, som summer af samtale, et godt grin og smagen af god kvalitet, hvad enten det er fra hane eller flaske. Mangfoldigheden hersker her i alle aldre, som sætter pris på kvalitet. Gæsterne er typisk kollegaer til et glas afterwork, venner som fortsætter aftenen her efter en god middag og forretningsmanden, som er på gennemrejse i byen.

Highlanders Bar er kendt for et godt sortiment af special øl, rom og whisky - mere specifikt byder baren bl.a. på 200 forskellige whisky, 20-30 bourbons, omkring 100 forskellige rom, noget af det bedst gin i Danmark og 93 forskellige øl, hvoraf 13 er på fad. Stedet trækker derfor enthusiaster til fra hele verden. 

Her afholdes whisky- og rom smagninger på flere niveauer. Lige fra dem som bare gerne vil lære lidt om emnet til nørdede eksperter som vil i dybden med de enkelte detaljer. Uanset niveau, så bliver der lagt op til en sjov og interessant smagning.

Skulle sulten melde sig, er her et godt udvalg af english style burger, steak, ribben, snackmenu og den populære Fish&Chips. Køkkenet er åbent til kl. 21:00, men snackmenuen kan fås indtil sent.

Hver lørdag serveres English Breakfast indtil kl. 15:00 og bliver man hængende eller kigger ind efter shoppeturen, serveres Afternoon Tea fra kl. 15:00 - 18:00.

 

 

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Highlanders Bar

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Highlanders Bar