Hereford Village
Restaurant

Hereford Village

Frederiksberggade 21  | 1459 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Verdens bedste bøffer

2.

Steakrestaurant på Strøget

3.

Hyggelig og rustik indretning

Profil

Bøffer og steaks af finsk kvalitet - kåret til verdens bedste! 

Pris
Frokost

69 - 129

Hovedret

89 - 499

Åbningstider
Mandag – torsdag: 12.00 – 22.00
Fredag-lørdag: 12.00 – 22-30
Søndag: 16.00 – 22.00
Frokost

Mandag - lørdag: 12 - 16

Det siger gæsterne
3.8

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.7 3.7
Spiseliv logo
3.7

Spiseliv Rating 3.7

Et stenkast fra Rådhuspladsen finder du Restaurant Hereford Village på 1.salen af en fin hvid hjørneejendom, lidt hævet fra storbyens larm, men stadig tæt på det pulserende liv på Strøget. Indgangen er smal men munder ud i en flot bred trappe, som går op til den højloftede restaurant i dæmpede farver, hyggelig belysning og flotte vinduer igennem hele restauranten.

Hereford Village er åben hver dag til frokost og aften, så er du sulten efter indkøbsturen eller skal have en god aften med venner og familie er her god plads og masser af god mad. 

Udover a la carten fåes en `all you can eat buffet, som tilberedes frisk når du er klar. Her kan du spise Freygaard oksefilet og barbecue spareribs ad libitum sammen med en frisk salatmix, husets håndskårne fritter, grillkartofler, garniture og 4 saucer for kun 159,- (mandag-torsdag) og 199,- (fredag-lørdag).

A la carten byder på burgers, kylling, fisk og vegetarisk samt de eftertragtede bøffer fra Freygaard (okse af finsk kvalitet, som er kåret til verdens bedste steak) i både dame og herre størrelser og hertil små lækre sideorders efter ønske. 

Køkkenet fyrer gerne op under gryderne til selskabs arrangementer. Restauranten huser op til 140 festglade spisende gæster. Er man lidt færre, er der et godt åbent lokale, et plateau over resten af restauranten, hvor man kan holde selskab og alligevel være en del af hele restaurant stemningen. 

Skal maden ud af huset, så garanterer køkkenchefen, at restauranten kan levere til et meget stort antal kuverter.

Andre spisesteder