Hereford Steak House
Restaurant

Hereford Steak House

Taastrup Hovedgade 106 | 2630 Taastrup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Steakhouse med kvalitetskød

2.

Selskabslokale og Catering

3.

Gårdhave og terrasse

Profil

Stilfuldt Steakhouse og frokost restaurant i Taastrup

Pris
Frokost

95 - 225

Hovedret

125 - 450

Menu

310 -

Åbningstider
Mandag-fredag: kl. 11.30-22
Lørdag kl. 17-22
Det siger gæsterne
4.6

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

På Hereford Steakhouse sætter man en ære i at give gæsterne en gastronomisk oplevelse. Og sanserne kommer godt i spil - ikke kun hvad smagen angår men også for øjet. Restauranten fremstår fantastisk lækker med en stilfuld indretning, aftonede, rolige farver med et islæt af amerikansk dekorationer på væggene. På 1. sal er et lyst og rummeligt selskabslokale med mange vinduer og en lille privat bar. 

Restauranten er et klassisk steakhouse, hvor man på en seddel krydser af, hvilken bøf man vil have, hvordan den skal steges og hvilket tilbehør og sauce man ønsker til. Salatbaren er inkluderet, når du bestiller en bøf. Indimellem er der kæmpe Tomahawk steaks og saftige Ribeyes, som lige er vendt på grillen, for dem som godt kan lide `det ekstra` proteinrige måltid.

Udover bøfferne er der en 3-retters menu, der skifter dagligt, hvor køkkenet udfolder sig lidt mere. Menuen, som fremgår af en stor tavle over det åbne køkken, er vældig populær i restauranten, der har mange stamgæster, som er kommet til igennem 2 årtier, indehaver, Jan Sundberg har drevet restauranten.

Der er kærlighed til råvarer, vin og en klar filosofi om, at gæsterne virkelig skal føle, de får noget for pengene. Også kaffen går de op i på stedet – du får en rigtig god kop kaffe på Hereford Steakhouse.  Vinene er i særklasse og personalet er uddannet i at hjælpe sine gæster med at finde den rette, og så kan man få serveret noget helt unikt - bare spørg! Alle vine kan skænkes pr. glas eller stilles på bordet og afregnes efter forbrug.

Frokosten starter kl. 11:30 mandag-lørdag og byder på populære klassikere med sild, Hønse salat, pandestegt rødspætte, engelsk bøf, ostetallerken og meget mere.

Om sommeren kan du nyde det gode vejr på den overdækkede terrasse eller i den hyggelige gårdhave med åbent ildsted, hvad enten det er til frokost eller aften.

Hereford Steakhouse laver mange selskaber ud af huset – gerne med både kok og betjening på stedet.


Andre spisesteder