Hellerup Klub Brasserie

Hellerup Klub Brasserie

Strandvejen 203 | 2900
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Restaurant og selskabslokaler på Strandvejen

Pris
Hovedret

185 - 295

Åbningstider

Søndagsbrunch 10.30-16.00
?Frokost 11.30-15.30
?Aften 17.30-22.00
?Fredag & lørdag til 22.30

Hellerup Klub Brasserie i de højloftede lokale med glasloft og store lysekroner er indrettet i luksuriøs brasseriestil med behagelige læderstole og mørkerøde vægge. Henover sildebensparketten svæver tjenerne med tallerkener fyldt med franske klassikere som boeuf béarnaise, østers og gratineret gedeost men også restaurantens egne versioner af dansk smørrebrød og vellavede retter fra både Norden og Middelhavet. Men man kan faktisk også få en burger eller en sandwich og om søndagen er der desuden en meget lækker brunch à la carte.

Her er nemlig lidt af det hele – favoritretter som virker. Der er altid gode oste, et flot udvalg af spiritus og naturligvis masser af vine – også på glas.

Hellerup Klub Brasserie har flotte, højloftede selskabslokaler på førstesalen. De er blevet brugt flittigt siden 1927, hvor Hellerup Klub åbnede. I dag er brasseriet et klassisk mødested familie og venner, for at opleve et smukt gastronomisk håndværk, jazzkoncerter og andre events. Klubben er også ved at udvilke et nyt take-away koncept, så kunder kan bestille gedigen gastronomi ud af huset til hverdagspriser.

 

Bestil bord på Hellerup Klub Brasserie

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Hellerup Klub Brasserie