Hellerup Klub Brasserie
Restaurant

Hellerup Klub Brasserie

Strandvejen 203 | 2900 Hellerup
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Luksuriøs brasserie stil

2.

Godt håndværk

3.

Selskabslokale på første

Profil

Restaurant og selskabslokaler på Strandvejen

Pris
Hovedret

185 - 295

Åbningstider
Aften 17.30-22.00 Fredag - lørdag til 22.30
Frokost

Søndagsbrunch 10.30-16.00 Frokost 11.30-15.30

Det siger gæsterne
4.5

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.1 4.1
Spiseliv logo
4.0

Spiseliv Rating 4.0

Hellerup Klub Brasserie i de højloftede lokale med glasloft og store lysekroner er indrettet i luksuriøs brasseriestil med behagelige læderstole og mørkerøde vægge. Henover sildebensparketten svæver tjenerne med tallerkener fyldt med franske klassikere som boeuf béarnaise, østers og gratineret gedeost men også restaurantens egne versioner af dansk smørrebrød og vellavede retter fra både Norden og Middelhavet. Men man kan også få en burger eller en sandwich og om søndagen er der desuden en meget lækker brunch à la carte.

Her er nemlig lidt af det hele – favoritretter som virker. Der er altid gode oste, et flot udvalg af spiritus og naturligvis masser af vine – også på glas.

Hellerup Klub Brasserie har flotte, højloftede selskabslokaler på førstesalen. De er blevet brugt flittigt siden 1927, hvor Hellerup Klub åbnede. I dag er brasseriet et klassisk mødested familie og venner, for at opleve et smukt gastronomisk håndværk, jazzkoncerter og andre events. Klubben er også ved at udvilke et nyt take-away koncept, så kunder kan bestille gedigen gastronomi ud af huset til hverdagspriser.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Hellerup Klub Brasserie

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Hellerup Klub Brasserie