Så er tiden inde til at sikre sig en lækker nytårsmenu til en festlig aften, hvor vi takker for året der gik og hilser det nye år velkommen, oftest med perlende bobler i glassene. Spiseliv giver dig en guide til hvor nytårsmenuen kan bestilles - Denne opdateres løbende.
Restaurant Marchal - take away
I år har De mulighed for at arrangere en nytårsaften helt i d'Angleterres ånd i Deres eget hjem med den mest fantastiske nytårsmenu direkte fra Restaurant Marchals køkken. Marchals dygtige kokke har sammensat den mest fantastiske nytårsmenu, som kræver minimal tilberedelse for værten – og som med garanti vil sikre en udsøgt gastronomisk start på det nye år.
d’Angleterre menu: DKK 995 per person.
d’Angleterre vegansk menu: DKK 995 per person.
d’Angleterre børnemenu: DKK 595 per person.
Nytårsekstravaganzaen begynder allerede ved afhentning af Deres takeaway, hvor De vil blive mødt af den festligt udsmykkede atmosfære i vores Palmehave. Hotel d´Angleterre´s kreative direktør og hans team vil forvandle balsalen til det mest storslåede showroom med elegant dækkede borde, smukke blomsterdekorationer og et sandt overflødighedshorn af særligt udvalgte dekorationer. Nyd de jazzede toner og gå på opdagelse i hotellets overdådige nytårspop-up butik, der inkluderer delikatesser såsom vin, bobler, trøfler og caviar, dekorationer til Deres nytårsbord og søde sager fra MAISON. Kort sagt, alt hvad der bidrager til at gøre årets sidste aften til en virkelig uforglemmelig en af slagsen.
BESTIL OG SE ALLE MENUERNE HER
Restaurant Herthadalen - take away
I skovkøkkenet i Herthadalen ønsker de at runde 2024 af på bedste vis med en god middag. På årets sidste aften skal nytårsmenuen være udsøgt, lækker og nem, hvis tiden er presset – og det kræver en menu, hvor der er kræset for detaljen. Velkomstdrinks, forret, hovedret, dessert og bobler skal der som minimum til.
Traditionen tro tilbyder de på årets sidste aften en nytårsmenu, som gør det let for jer at invitere gæsterne hjem og istedet fokusere på det gode værtsskab. Herthadalen laver alt forarbejdet, så I skal blot følge de vedlagte instrukser – varme det hele op og anrette! Der er naturligvis en udførlig guide med billeder, der guider jer igennem, hvordan hver enkelt ret skal opvarmes og anrettes.
Menuen er kreeret af skovkøkkenets køkkenchef og indeholder en forret, hovedret & dessert – med mulighed for tilkøb af bl.a. snacks, mellemret og vine. Hver ret tager mellem 5 og 15 minutter at tilberede, alt inklusiv. Her tilbydes et begrænset antal kuverter, som sælges efter først til mølle-princippet.
SE HELE MENUEN OG TILKØB SAMT BESTIL NYTÅRSMENUEN HER
Restaurant Upstairs i Roskilde - take away
Forudbestilles pr. telefon 46351900 senest 27. december kl. 14:00 til afhentning den 31. december mellem kl. 14 - 16.
NYTÅRSMENU MED 3 RETTER KR. 455,-
Forret: Farseret rødspættefilet med laks & svampe. Dampede urter & skaldyrsbisque. Hertil friskbagt flutes
Hovedret: Oksetournedos m/svampe, bønner & rødløg. Pommes duchesse & svampesauce
Dessert: Isbombe overtrukket m/marcipan. Limemarinerede frugter & jordbærcoulis
FORUDBESTILLES PÅ TELEFON 46351900
Hereford Steak House i Taastrup - take away
Maden skal afhentes mellem kl. 12 & 15 efter aftale. Betaling ved bestilling på telefon 43520039
NYTÅRSMENU MED 3 RETTER KR. 450,-
FORRET:
Rørt lakse tatar med syltede bøgehatte, hertil tigerrejer i sur-sød sauce, jordskokkecreme, jordskokke chips og urtesalat. Brød & smør.
HOVEDRET:
Oksemørbrad stegt med røget persillepure, bagte rødbeder vendt med persille, gulerødder med hvidløgsolie, svampesaute, trøffelsauce og Anna kartoffel,
DESSERT: Toffifee kage med rombagte blommer, hvid chokoladecreme, syltede skovbær og limesorbet.
Svogerslev kro nær Roskilde - take away & in house
NYTÅRSMENU 3 RETTER KR. 395,- OG MANGE LÆKRE TILVALG
Svogerslev Kro skruer denne aften op for de HELT eksklusive råvarer og giver dig en gourmetoplevelse hjemme i din egen stue. Middagen består af en ekstraordinær 3-retters menu, som er lavet med kærlighed af lokale råvarer fra udvalgte leverandører, som altid giver kroen produkter fra allerøverste hylde – og det kan smages!
Snacks (tilvalg)
Sprødstegt krustade med rygeost og ørredrogn - Gougeres, vesterhavsost og krogmodnet skinke - Sprøde kylling "flæskesvær" med tørret urter og eddike
Forret
Bagt nytårstorsk med souffle af hummer og kammuslinger. Sommerens tomater fra vores polytunnel hos Frede, syltet i olivenolie, og glaskål fra Frede's Godis grønt ved Lejre. Skummende hummerbisque med tomat og økologisk fløde
Mellemret (tilvalg) Gratineret jomfruhummer, citron, kryddersmør, vesterhavsost og brødkrummer
Hovedret
Svogerslev kro's beef Wellington. Indbagt oksemørbrad med fars af Karl Johan svampe, tørrede sorte trompeter og morkler, krogmodnet tørrede skinke, dijonsennep og urtepandekage. Bagte Roscoff løg og vinterens rødbeder fra Frede med timian, pommes rösti og sauce bordelaise med vinter trøfler
Pescetarisk hovedret: Bagt slethvar, på ben med krydderurter, urtesmør og sauce blanquette med urteolie
Dessert
Kroen's signaturdessert, "isbombe med vanilje og passionsfrugt". Vanilje og fløde parfait, passionfrugtsorbet, hvid chokolade, hasselnødsbund, karamel med hasselnødder og sommerens tørret blomster
Børnemenu (tilvalg)
Burger i luftig briochebolle, bøf af dansk oksekød, cheddarost, salat, tomat, agurk og burgerdressing. Pommes fritter med ketchup
Dessert: Kroen's signaturdessert, "isbombe med vanilje og passionsfrugt". Vanilje og fløde parfait, passionfrugtsorbet, hvid chokolade, hasselnødsbund, karamel med hasselnødder og sommerens tørret blomster
OBS: Menuen kan bestilles af selskaber på min. 2 personer ud af huset. Ved Spørgsmål vedr. allergener o.lign. beder vi Jer kontakte os på info@svogerslevkro.dk eller på telefon 46383005
BESTIL OG SE NYTÅRSMENU OG TILVALG HER
Wining & Dining - take away & in house
Få en herlig afslutning på 2024 og hold Nytårsaften med en festlig middag i lækre omgivelser og god betjening, dejlig centralt på Gråbrødre Torv i København. Vil I allerhelst være hjemme, så kom forbi og hent jeres nytårsmenu hos Wining & Dining.
Menu
Forretter: Blinis med lakserogn, rødløg og creme fraiche - Stegt torskeryg med hummerbisque
Hovedret: Tournedos af oksemørbrad serveret med stegt foie gras, revet trøffel, pommes anna og Madeirasauce
Dessert: Chokoladekage med champagnesorbet
Kuvertpris: 745,-
Bestil menuen på telefon: 33129686
Restaurant Riz Raz - take away & in house
Riz Raz forbereder 6 skønne nytårsmenuer, som består af 3, 5 eller 7 retter - hvoraf de 3 menuer er vegetariske. Menuerne er lavet til at tage med hjem og nemme at servere for sine gæster nytårsaften. Nytårsmenuen forener klassiske og moderne smagsoplevelser fra det middelhavsinspirerede køkken. Velbekomme!
Se alle menuer og deres priser fra kr. 200,- til kr. 349,- og BESTIL NYTÅRSMENUER HER
Hos Riz Raz kan I fejre Nytårsaften i hjertet af København med en stor lækker Nytårsbuffet med 20 forskellige retter, hvor der er en god variation af kødretter, grønne retter, salater og desserter. Aftenen starter med en boblende velkomst. Se programmet her
El Tapeo de cervantes - in house
Smukke restaurant El Tapeo de cervantes som ligger lige mellem Det Ny Teater og Vesterbrogade og melder klar til at danne rammerne for en smagsfuld Nytårsaften.
TAPAS TASTING MENU
Red tuna tataki with ajoblanco and caramelized kumquat - Serrano Jamón roll with Manchego cheese, and arugula - Creamy soup with wild mushrooms and pumpkin - Roasted octopus with bean purée and crispy cassava - Fried ravioli stuffed with oxtail, its own sauce, and snow peas - Iberian pork tenderloin with celeriac purée and berries - Selection of cheeses
DESSERT: Chocolate brownie with ice cream and dulce de leche
DRINKS
Cava for the toast
Carefully selected red, white, and rosé wines*
Coffee and tea
*1/2 bottle of wine per person. Any surplus wine must be paid for at the end of the evening
Adults 1500,- / Youngs aged 12 to 17 y.o. 1000,- / Children under 12 y.o 700,-
Trattoria Sud - middag og fest in house
Lad brødrene Andrea og Pachi stå for jeres Nytårsaften med en lækker italiensk middag i restauranten og for dem som gerne vil feste lidt længere efter at have skålet nytåret ind, er der god musik og cocktails hos søsterrestauranten Little brother overfor. Pris kr. 1650,-
Hos Trattoria Sud får man en lækker nytårsmenu med vin:
Kanapé: Cotechino Christmas sausage med linser
Soup: Hummer bisque
Starter: Havtaske med citruscreme og persille
Mellemret: Citron sorbet med vodka
Primo: Ravioli med ossobuco i safran sauce
Hovedret: Kalvemørbrad med trøffel sauce and kartofler
Dessert: Citron drøm
Velkomst - Prosecco
Hvidvin - Odys Monti Cecubi
Rødvin - Abbuoto Monti Cecubi
Dessert wine - Moscato d’asti
Coffee & Avec
Kl 24 bobbles
Little Brother - Nytårsmiddag og fest
Lille intime restaurant Little Brother inviterer til nytårsaften med festlig musik og cocktailbar. Storesøster Trattoria Sud´s nytårsgæster og personale kommer med til festen efter Nytårsskålen, så det bliver helt sikkert en festlig nat. Pris kr. 1125,-
Hos Little Brother får man en lækker nytårsmenu med vin:
Kanapé: Cotechino Christmas sausage med linser
Soup: Hummer bisque
Starter: Havtaske med citruscreme og persille
Mellemret: Citron sorbet med vodka
Primo: Ravioli med ossobuco i safran sauce
Hovedret: Kalvemørbrad med trøffel sauce and kartofler
Dessert: Citron drøm
Velkomst - Prosecco
Hvidvin - Odys Monti Cecubi
Rødvin - Abbuoto Monti Cecubi
Dessert wine - Moscato d’asti
Coffee & Avec
Kl 24 bobbles
Rosé Rosé bistro & bar - Nytårsmiddag med vin
Elegante Rosé Rosé i Hellerup inviterer til en festlig middag med gode vine, nytårsaften på Strandvejen.
Ankomst er kl. 19.00 for alle.
Sidste ret er serveret inden 22.30 så man kan komme godt videre, når Nytåret er skålet ind kl. 23.30.
5-retters menu med vine:
Østers med ørredrogn, sabayonnecreme og dildolie Vin: Thierry Fournier Réserve Extra Brut, Champagne
Halv hummer på bund af porcheret spinat med hummerskum, mandler og dildolie Vin: 2022 Montagny 1. CRU – Albert Sounit, Bourgogne
Kalvemørbrad med kantarelsauce, pommes anna og spæde grøntsager Vin: 2021 Savigny les Beaune – Domaine de Bellene, Bourgogne
Franske oste: 24 måneders Comte og Brillat Savarin med tilbehør Vin: 2023 Sancerre – Louis Millet, Loire
Chokoladetærte med creme anglaise og bær Vin: 2021 Banyuls, M.Chapoutier, Roussillon
Vand med/uden brus ad libitum er inkluderet.
Pris for alt ovenstående kr. 1.699 (+billetgebyr)
Bordbestilling sker ved køb af billet på hjemmesiden, hvor der også kan oplyses om allergier og evt. vegetarer ved bestillingen. Se link forneden.
Italian Street Treats - in house og take away
Bestil bord til Nytårsaften, som starter kl. 17 med velkomst, så alle spiser samtidigt. Nytårsmenuen serveres frem til kl. 20, men alle er velkommen til at blive og hygge sig til kl. 24.
Take away bestilles senest 28. december. Afhentning af nytårsmenu senest kl. 17(se link forneden) eller ring på 26251450
Velkomst
Parmigiana di Melanzane med Prosecco(aubergine - mozzarella - tomatsauce)
Forretter
Tartar di Manzo med Pinot Noir (tatar af oksemørbrad- avocadocreme - rødløg)
Filetto di Orata (guldbras filet - cherrytomater - grøntsager)
Pastaret
Risotto agli Scampi med Riesling (risotto - jomfruhummer - citron)
Hovedret
Tagliata di Manzo med Barolo (oksemørbrad - rucola - balsamicsauce - parmesan flager - cherrytomater)
Dessert
Pandoro Farcito med Limoncello pandoro - chantillycreme - chokolademousse - jordbær
Menu kr. 595,- /Menu inkl. vin kr. 995,-
Menu take away kr. 495,-
Temporada tapas & vinbar - in house og take away
Reserver bordet til kl. 17 - 20 pris kr. 749,- eller kl. 20:30 - 23:30 pris kr. 799,-
Menuen som takeaway kr. 349,-
Nytårsmenu 2024
Snacks: Sprøde chips – romesco – oliven
Forretter:
Saltet nytårstorsk stegt på grov majs gryn – tang – granatæble
Porcheret blomkål i mustaza sauce toppet m. ristet mandler og tranebær
Panerede tigerrejer og urtemayo
Mellemret:
Tørsaltet bacon af dansk produkt, rullet i store dadler på mizuna – sprød græskarkerner
Hovedretter:
Balotine på fjerkræ og serano skinke – champignon i balsamico – pimento
Smørstegt kartoffel terrin og knas
Medaljon af oksefilet på kraftig manchego sauce m. dehydreret rødbeder og sød persillerods puré
Dessert:
Belgisk chokolademousse m. bærkompot & crunch
Book bord nedenfor eller ring 35351515