Så er tiden inde til at sikre sig en lækker nytårsmenu til en festlig aften, hvor vi takker for året der gik og hilser det nye år velkommen, oftest med perlende bobler i glassene. Spiseliv giver dig en guide til hvor nytårsmenuen kan bestilles  - Denne opdateres løbende. 

_468

Restaurant Marchal

I år har De mulighed for at arrangere en nytårsaften helt i d'Angleterres ånd i Deres eget hjem med den mest fantastiske nytårsmenu direkte fra Restaurant Marchals køkken. Marchals dygtige kokke har sammensat den mest fantastiske nytårsmenu, som kræver minimal tilberedelse for værten – og som med garanti vil sikre en udsøgt gastronomisk start på det nye år.

1. d'Angleterre Menu med tre slags kanapéer, 4-retters menu samt kransekage til DKK 995 per person.

2. d'Angleterre Prestige Menu med tre slags kanapéer, 5-retters menu inklusiv ost samt kransekage og natmad DKK 1.250 per person.

AllergenerDer vil være markeret med diverse allergener, men der tages ikke direkte allergene hensyn ved hver bestilling.
Vegansk menuDer kan ændres menu til vegansk. Dette gøres under tilvalg, som vises mod slutningen af Deres bestilling.
Børnemenu: Der er også en menu specielt til børn tilgængelig som et ekstra valg.

De vil ved afhentning stadig få oplevelsen af at være på d’Angleterre, da der kreeres et nytårsunivers, hvor der vil være en smuk nytårsudsmykning i Palmehaven lavet af CREATIONS. Her vil der være mulighed for at købe Champagne og nytårspynt til aftenens bord, delikatesser såsom caviar og søde sager fra Maison.

BESTIL OG SE MENUEN HER

_470

Ewalds brasserie på Frederiksberg

Traditionen tro laver vi på Ewalds en nem og lækker nytårsmenu, så du kan slappe af på årets sidste store dag. Menuen er lavet, så den er nem at gå til, varme, anrette og nyde. Ewalds nytårsmenu skal forudbestilles til afhentning den 31. december mellem kl. 13.00 og 14.00.

NYTÅRSMENU FIRE RETTER 465,- + GEBYR

Lakserilette - blinis – urter
Hummerbisque - urter - friskbagt brød
Oksemørbrad - sprød oksetykkam – brændt løg – braiseret gulerod - Pommes Anna - pebersauce
Karameltærte – bærparfait – syltede bær

Hvis der er særlige forespørgsler, så skriv til os på info@ewalds-frb.dk.

BESTIL NYTÅRSMENU UD AF HUSET

_469

Restaurant Upstairs i Roskilde

Forudbestilles pr. telefon 46351900 senest 27. december kl. 14:00 til afhentning den 31. december mellem kl. 14 - 16. 

NYTÅRSMENU MED 3 RETTER KR. 455,-

Tapas bestående af: Dampet torsk m/citronmayonaise - Store rejer m/chili & hvidløg - Kalveterrin m/syltet vintergrønt - Hj. røget andebryst m/tranebær & valnødder. Hertil flutes

Hovedret: Oksetournedos m/tomat & svampefyld, baconstegte bønner, kartoffelconfit & sauce bordelaise

Dessert: Chokoladefondant m/champagnesorbet, syltede skovbær & hindbærcoulis

FORUDBESTILLES PÅ TELEFON 46351900

_324

Hereford Steak House i Taastrup

Maden skal afhentes mellem kl. 12 & 15 efter aftale. Betaling ved bestilling på telefon 43520039

NYTÅRSMENU MED 3 RETTER KR. 425,-

Ovnbagt Torskeloins i fiskecreme sauce, hertil håndpillede rejer og Shiso urter, jordskokke chips, brød & smør.

Hovedret: Black Angus Oksemørbrad penslet med røget marv smør, persillerodspure med vilde urter, svampemousse, bagte rodfrugter, fondant kartoffel samt cremet kantarel sauce.

Dessert: Bagt Cheese cake med passionsfrugt & vanille, hertil brændt chokolade og passionsfrugt sorbet

FORUDBESTILLES PÅ TELEFON 43520039

_471

Svogerslev kro nær Roskilde

NYTÅRSMENU 3 RETTER KR. 395,- OG MANGE LÆKRE TILVALG 

Bagt nytårstorsk med soufflé af kammuslinger og hummer, confiteret knoldselleri, knoldselleripuré og hummerbisque med urteolie

Gratinerede jomfruhummere, revet ost med grillet brød og urtesmør n
-Nemt at gratinere i ovnen, MASSER af smag og lækkeri på en særlig aften! (Tilvalg)

Beef Wellington med svampe, sennep og skinke, sauce bordelaise med røget marv, urter, pommes rösti med sort trompet svampe, syltede løg og rødbeder fra Godis. Skal blot steges færdigt i ovnen og anrettes for Jeres gæster

Hvis du ikke spiser kød - kan du blot vælge vores slethvar; Bagt slethvar med urtesmør, friske krydderurter, hyldeblomstblanquette og pommes rösti med sort trompet svampe, syltede løg og rødbeder fra Godis.

Varm chokoladekage med blødende hjerte, saltet karamel med æblepuré og knas af kerner med chokolade

OBS: Har du allergier og lign. bedes du skrive dette i kommentarfeltet ved bestilling. Vi gør vores allerbedste for at imødekomme alle allergier, men da det er en aften med meget mad ud af huset, kan det være, at vi tager kontakt til dig for at afklare hvad mulighederne er. Enkelte allergener kan ikke omgåes qua menuens råvarer indhold.

BESTIL OG SE NYTÅRSMENU OG TILVALG HER

_467

Restaurant Riz Raz 

Riz Raz forbereder 2 skønne 5 retters nytårsmenuer - hvoraf den ene er vegetarisk. Menuerne er lavet til at tage med hjem og nemme at servere for sine gæster nytårsaften. Velbekomme!

5 RETTERS MENU

RizRaz MEZZE: HUMMUS, OLIVEN TAPENADE, CREMET FETA, FALAFEL, BRØD

FORRET: REJER MED ASPARGES OG HOLLANDAISE SAUCE

MELLEMRET: KROKETTER AF BRAISERET OKSEKØD MED DIJON MAYO

HOVEDRET: HELSTEGT OKSEMØRBRAD (180 GR. PR PRS). SERVERES MED SORT TROMPET OG CHANTERELLE SVAMPE, SMÅ OVBAGTE KARTOFLER OG PEBERSAUCE

DESSERT: MØRK CHOKOLADE MOUSSE TOPPET MED FRISKE BÆR OG MYNTE

PRIS 349,-

5 RETTERS VEGETARISK MENU

RizRaz MEZZE: HUMMUS, OLIVEN TAPENADE, CREMET FETA, FALAFEL, BRØD

FORRET: ARANCINI DE ROSSO MED PARMESAN, TRØFFEL OG SVAMPE

MELLEMRET: CAPRESE SALAT MED BØFFEL MOZZARELLA, CHERRY TOMATER OG BALSAMICO

HOVEDRET: FYLDTE PORTABELLO SVAMPE MED MOZZARELLA OG PARMESAN – SERVERES MED KARRTOFELMOS

DESSERT: PANNA COTTA MED HINDBÆR SAUCE

PRIS 249,-

BESTIL NYTÅRSMENUER HER

_474

Restaurant Arti`kok

Prisen er kun 450,- for 4 retter. Afhentes kl. 13-16

Skalddyrsbisque m jomfruhummerhaler.

Foie gras de canard (Andelever mousse) m. salat med hindbærvinaigrette

Oksemørbrad m trøffel sauce, kartofler og lækkert grønt

Gateau Marcel og bær.

Der kan tilkøbes Vesterhavsost med oliventapenade kr. 50,- 

BESTIL MENUEN PÅ TELEFON 36750741