Så er tiden inde til at sikre sig en lækker nytårsmenu til en festlig aften, hvor vi takker for året der gik og hilser det nye år velkommen, oftest med perlende bobler i glassene. Spiseliv giver dig en guide til hvor nytårsmenuen kan bestilles - Denne opdateres løbende.
Restaurant Marchal
I år har De mulighed for at arrangere en nytårsaften helt i d'Angleterres ånd i Deres eget hjem med den mest fantastiske nytårsmenu direkte fra Restaurant Marchals køkken. Marchals dygtige kokke har sammensat den mest fantastiske nytårsmenu, som kræver minimal tilberedelse for værten – og som med garanti vil sikre en udsøgt gastronomisk start på det nye år.
1. d'Angleterre Menu med tre slags kanapéer, 4-retters menu samt kransekage til DKK 995 per person.
2. d'Angleterre Prestige Menu med tre slags kanapéer, 5-retters menu inklusiv ost samt kransekage og natmad DKK 1.250 per person.
Allergener: Der vil være markeret med diverse allergener, men der tages ikke direkte allergene hensyn ved hver bestilling.
Vegansk menu: Der kan ændres menu til vegansk. Dette gøres under tilvalg, som vises mod slutningen af Deres bestilling.
Børnemenu: Der er også en menu specielt til børn tilgængelig som et ekstra valg.
De vil ved afhentning stadig få oplevelsen af at være på d’Angleterre, da der kreeres et nytårsunivers, hvor der vil være en smuk nytårsudsmykning i Palmehaven lavet af CREATIONS. Her vil der være mulighed for at købe Champagne og nytårspynt til aftenens bord, delikatesser såsom caviar og søde sager fra Maison.
BESTIL OG SE MENUEN HER
Ewalds brasserie på Frederiksberg
Traditionen tro laver vi på Ewalds en nem og lækker nytårsmenu, så du kan slappe af på årets sidste store dag. Menuen er lavet, så den er nem at gå til, varme, anrette og nyde. Ewalds nytårsmenu skal forudbestilles til afhentning den 31. december mellem kl. 13.00 og 14.00.
NYTÅRSMENU FIRE RETTER 465,- + GEBYR
Lakserilette - blinis – urter
Hummerbisque - urter - friskbagt brød
Oksemørbrad - sprød oksetykkam – brændt løg – braiseret gulerod - Pommes Anna - pebersauce
Karameltærte – bærparfait – syltede bær
Hvis der er særlige forespørgsler, så skriv til os på info@ewalds-frb.dk.
BESTIL NYTÅRSMENU UD AF HUSET
Restaurant Upstairs i Roskilde
Forudbestilles pr. telefon 46351900 senest 27. december kl. 14:00 til afhentning den 31. december mellem kl. 14 - 16.
NYTÅRSMENU MED 3 RETTER KR. 455,-
Tapas bestående af: Dampet torsk m/citronmayonaise - Store rejer m/chili & hvidløg - Kalveterrin m/syltet vintergrønt - Hj. røget andebryst m/tranebær & valnødder. Hertil flutes
Hovedret: Oksetournedos m/tomat & svampefyld, baconstegte bønner, kartoffelconfit & sauce bordelaise
Dessert: Chokoladefondant m/champagnesorbet, syltede skovbær & hindbærcoulis
FORUDBESTILLES PÅ TELEFON 46351900
Hereford Steak House i Taastrup
Maden skal afhentes mellem kl. 12 & 15 efter aftale. Betaling ved bestilling på telefon 43520039
NYTÅRSMENU MED 3 RETTER KR. 425,-
Ovnbagt Torskeloins i fiskecreme sauce, hertil håndpillede rejer og Shiso urter, jordskokke chips, brød & smør.
Hovedret: Black Angus Oksemørbrad penslet med røget marv smør, persillerodspure med vilde urter, svampemousse, bagte rodfrugter, fondant kartoffel samt cremet kantarel sauce.
Dessert: Bagt Cheese cake med passionsfrugt & vanille, hertil brændt chokolade og passionsfrugt sorbet
FORUDBESTILLES PÅ TELEFON 43520039
Svogerslev kro nær Roskilde
NYTÅRSMENU 3 RETTER KR. 395,- OG MANGE LÆKRE TILVALG
Bagt nytårstorsk med soufflé af kammuslinger og hummer, confiteret knoldselleri, knoldselleripuré og hummerbisque med urteolie
Gratinerede jomfruhummere, revet ost med grillet brød og urtesmør n-Nemt at gratinere i ovnen, MASSER af smag og lækkeri på en særlig aften! (Tilvalg)
Beef Wellington med svampe, sennep og skinke, sauce bordelaise med røget marv, urter, pommes rösti med sort trompet svampe, syltede løg og rødbeder fra Godis. Skal blot steges færdigt i ovnen og anrettes for Jeres gæster
Hvis du ikke spiser kød - kan du blot vælge vores slethvar; Bagt slethvar med urtesmør, friske krydderurter, hyldeblomstblanquette og pommes rösti med sort trompet svampe, syltede løg og rødbeder fra Godis.
Varm chokoladekage med blødende hjerte, saltet karamel med æblepuré og knas af kerner med chokolade
OBS: Har du allergier og lign. bedes du skrive dette i kommentarfeltet ved bestilling. Vi gør vores allerbedste for at imødekomme alle allergier, men da det er en aften med meget mad ud af huset, kan det være, at vi tager kontakt til dig for at afklare hvad mulighederne er. Enkelte allergener kan ikke omgåes qua menuens råvarer indhold.
BESTIL OG SE NYTÅRSMENU OG TILVALG HER
Restaurant Riz Raz
Riz Raz forbereder 2 skønne 5 retters nytårsmenuer - hvoraf den ene er vegetarisk. Menuerne er lavet til at tage med hjem og nemme at servere for sine gæster nytårsaften. Velbekomme!
5 RETTERS MENU
RizRaz MEZZE: HUMMUS, OLIVEN TAPENADE, CREMET FETA, FALAFEL, BRØD
FORRET: REJER MED ASPARGES OG HOLLANDAISE SAUCE
MELLEMRET: KROKETTER AF BRAISERET OKSEKØD MED DIJON MAYO
HOVEDRET: HELSTEGT OKSEMØRBRAD (180 GR. PR PRS). SERVERES MED SORT TROMPET OG CHANTERELLE SVAMPE, SMÅ OVBAGTE KARTOFLER OG PEBERSAUCE
DESSERT: MØRK CHOKOLADE MOUSSE TOPPET MED FRISKE BÆR OG MYNTE
PRIS 349,-
5 RETTERS VEGETARISK MENU
RizRaz MEZZE: HUMMUS, OLIVEN TAPENADE, CREMET FETA, FALAFEL, BRØD
FORRET: ARANCINI DE ROSSO MED PARMESAN, TRØFFEL OG SVAMPE
MELLEMRET: CAPRESE SALAT MED BØFFEL MOZZARELLA, CHERRY TOMATER OG BALSAMICO
HOVEDRET: FYLDTE PORTABELLO SVAMPE MED MOZZARELLA OG PARMESAN – SERVERES MED KARRTOFELMOS
DESSERT: PANNA COTTA MED HINDBÆR SAUCE
PRIS 249,-
BESTIL NYTÅRSMENUER HER
Restaurant Arti`kok
Prisen er kun 450,- for 4 retter. Afhentes kl. 13-16
Skalddyrsbisque m jomfruhummerhaler.
Foie gras de canard (Andelever mousse) m. salat med hindbærvinaigrette
Oksemørbrad m trøffel sauce, kartofler og lækkert grønt
Gateau Marcel og bær.
Der kan tilkøbes Vesterhavsost med oliventapenade kr. 50,-
BESTIL MENUEN PÅ TELEFON 36750741