BRDR. PRICES NYTÅRSAFTEN I TIVOLI
MED ANKOMST KL. 18 - 19
SNACKS
Ostra Regal østers med estragonfløde og agurk.
Friteret krabbe med krabbemayonnaise.
Blinis med tatar af jomfruhummer, urtecreme og ørredrogn.
2012 Brut millesime, La préférence, Baron Albert
FORRET
Skaldyrsbisque med pocheret hummer og sprød kartoffel med tomat.
2017 Ockfener Bockstein, Spätlese trocken, M. Molitor
MELLEMRET
Råmarineret kammusling med æble og Baerii Caviar fra ”ROGN”.
2018 Pouilly Fuissé, Les grand climat, Pascal Rollet
OPFRISKER
G/T Special.
HOVEDRET
Helstegt oksemørbrad af dansk Jersey, pommes Duchesse med vintertrøfler, svampe, spinat
og morkelsauce.
2016 Barbera d´Alba, Sorito Mosconi, Rocce Dei Manzoni
DESSERT
Hvid chokolade panna cotta med blodappelsin og mørk chokoladekage.
10 Y Blanco, Quinta Santa Eufemia
FYRVÆRKERI
Tivolis store nytårsfyrværkeri på Plænen kl. 23.00.
NYTÅRSKRANSEKAGE
Kaffe & the
Godt nytår!
NYTÅRSMENU PR. PERS. KR. 1.795 Inkl. vinmenu & mineralvand
Ankomst kl. 18.00-19.00.
For mere information skriv venligst til: info.tivoli@brdr-price.dk
BOOKING SKAL SKE HER
NYTÅRSAFTEN GALLAMIDDAG HOS FUEGO
Ankomst fra kl. 18, hvor I starter med en forfriskende Velkomstdrink efterfulgt af en lækker middag med vinmenu.
Forretter
Traditionel Argentinsk hjemmelavede Empañadas fyldt med rejer og friskost
Kammuslinger og laksetartar med Champagne gele
Grillet hummer med røget beurre blanc
Hovedret
LOMO - Argentinsk Black Angus tenderloin serveret med fyldte kartofler, ost, friske urter og Porchini-svampe sovs
Dessert
Chokolade fantasi
NYTÅRSMENU PR. PERS. KR. 975,-/ KR. 1675,- Inkl. vinmenu & mineralvand
BOOKING ONLINE HER - SE MERE INFO & FLERE MULIGHEDER
NYTÅRSMENU HOS PINTXOS
Velkomstdrink: 1 gl. Cava reserva Heretat de Sabartés, Penedés D.O.
Forret
Hummerbisque
Havtaske med safran sauce
Opfrisker
Citron Sorbet med Cava
Hovedret
Kalvemørbrad med trøffelsauce og vintergrønt
Dessert
Cheesecake med skovbær
Nytåret skåles ind kl. 24:00 med et glas prosecco
NYTÅRSMENU PR. PERS. KR. 995,-/ KR. 1490,- Inkl. vinmenu & mineralvand
Vinmenuen indeholder:
Rødvin: Alanda tinto 2013, Monterrei D.O.
Hvidvin: Valdecuevas, Cuvee especial, Rueda D.O.
Hvidvin: Muradella Blanco 2015.- Monterrei D.O.
Rødvin: Torre Conde de Hervias 2011, Rioja D.O.C.
Dessertvin: Itsasmendi Urezti, Bizkaiko Txakolina D.O.
Bestil via email på info@pintxos.dk eller ring på telefon 33 93 66 55
NYTÅRSAFTEN HOS MASH PENTHOUSE
Nyd en aften på toppen af Tivoli med ankomst kl. 20 og start med Champagne i glasset og Dj bag pulten hos Mash Penthouse.
Forretter
Skaldyrravioli med hummer
Tatar med trøffel
Hovedret
Dansk frilandsmørbrad eller dansk dry-aged ribeye med to valgfri sides og sauce
Dessert
Royal king caramel
NYTÅRSMENU PR. PERS. KR. 995,- / KR. 1.545,- Inkl. vinmenu & mineralvand
BOOKING OG MERE INFO HER
NYTÅRSAFTEN MED MANGE SMÅRETTER HOS PUBLIC
Ankomst kl. 18:45 til Velkomstdrink af Prosecco Superiore Extra Dry og snacks
Overraskelse fra køkkenchefen
Burrata [Puglia] - cremet burrata ost – friske cherry tomater
Vin: Pinot Bianco – Ermacora [Friuli]
Tartar di Cervo [Trentino Alto Aldige]
Deer tartare marinated with grappa
Crostino Toscano [Toscana]
Croutons topped with chicken liver paté, ribs berries & cashewnut
Vin: Rîul – Ermacora [Friuli]
Scampi cocktail. 1960's style
Ostriche alla Fiorentina [France/Italy]
Gratinated oysters with spinach & nutmeg
Vellutata di Zucca con Cappasanta gratinata [Veneto]
Pumpkin velouté topped with gratinated scallops
Vin: Chardonnay Torre Piave – Tenuta Santa Maria [Veneto]
Tagliolini al Tartufo Bianco [Piemonte]
Handmade tagliolini with trufflebutter - topped with fresh white truffles
Filletto Rossini [France/Italy]
Beef Tournedos with foi-gras & black truffles
Vin: Barbaresco Montersino - Albino Rocca [Piemonte]
Mousse of white chocolate
Vin: Ricioto di Soave [Veneto]
Kaffe
23.55: The final countdown – Champagne til alle!
NYTÅRSMENU PR. PERS. KR. 1.499,- Inkl. vinmenu & mineralvand
BOOKING PÅ MAIL ELLER TELEFON 7777 3636
NYTÅRSFEST PÅ SLOTTET - REN FORKÆLELSE I 3 DAGE
Dragsholm Slot skaber de festlige rammer om årets sidste aften i slottets historiske lokaler og omgivelser. Dragsholm Slot kan tilbyde et festligt nytårsprogram med middag i enten Dragsholm Slot Gourmet Dragsholm Slot Bistro eller Chambre Séparée.
Med udgangspunkt i sæsonens råvarer i Lammefjorden har slottets anerkendte nordiske, naturbevidste køkken skabt de kulinariske rammer om årets sidste dage.
FORKÆL DIG SELV OG DIN BEDRE HALVDEL MED NYTÅR PÅ SLOTTET
3-dages ophold med 2 overnatninger og nytårsmiddag i Dragsholm Slot Gourmet
30. december 2019
Kl. 15.00: Check-in
Kl. 16.00: Rundvisning på slottet
Dagens 3-retters menu i Dragsholm Slot Bistro ekskl. drikkevarer
Overnatning i delt dobbeltværelse
31. december 2019
Kl. 09.00-11.00: Slotsmorgenmad med bobler
Kl. 11.30-13.30: Vandretur i vinterlandskabet med naturvejleder. Mulighed for frokost i Dragsholm Slot Bistro (bordbestilling er nødvendig).
Kl. 17.45: Velkomst inkl. champagne og snacks i Riddersalen
Kl. 18.00: Dronningens nytårstale i Riddersalen
Kl. 18.30: 7-retters nytårsmenu i Dragsholm Slot Gourmet ekskl. drikkevarer
Kl. 23.00: Kaffe, sødt og en avec i salonerne
Kl. 24.00: Nytårsfyrværkeri, champagne og kransekage
Kl. 00.30: Bar og dans i Riddersalen
Kl. 02.00: Natmad
Overnatning i delt dobbeltværelse
1. januar 2020
Kl. 09.00-11.00: Slotsmorgenmad i Dragsholm Slot Bistro.
Pris kr. 5.295 pr. pers. i delt dobbeltværelse og ekskl. drikkevarer.
Mulighed for opgradering til dobbeltværelse med badekar til kr. 300,- ekstra pr. person
Mulighed for opgradering til stort dobbeltværelse med badekar til kr. 600,- ekstra pr. person
NYTÅRSAFTEN HOS FLORAS STEAKHOUSE
Floras Steakhouse ligger i Stræderne i København og byder på en skøn 3 retters Nytårsmenu og fri bar med øl, vin, vand, kaffe samt en cognac/baileys. Pris kr. 895,- FOR MERE INFO SAMT BORDBOOKING HER
NYTÅRSAFTEN VED AMAGER STRAND
Hos Couloir er der lagt op til en festlig aften, så kom festklædt - det vil omgivelserne også være! Aftenen starter kl. 17:30 med Champagne og husets snacks. Herefter en lækker 4 retters menu - Øl, vin og vand ad libitum - Kaffe med avec, 2 forfriskende cocktails, Champagne og kransekage alt imens Nytårskrudtet lyser himlen op over Sverige og indre by.
NYTÅRSMENU PR. PERS. KR. 1045,-
Booking på MAIL eller ring 60174832