_85BRDR. PRICES NYTÅRSAFTEN I TIVOLI

MED ANKOMST KL. 18 - 19

SNACKS

Ostra Regal østers med estragonfløde og agurk.

Friteret krabbe med krabbemayonnaise.

Blinis med tatar af jomfruhummer, urtecreme og ørredrogn.

2012 Brut millesime, La préférence, Baron Albert

FORRET

Skaldyrsbisque med pocheret hummer og sprød kartoffel med tomat.

2017 Ockfener Bockstein, Spätlese trocken, M. Molitor

MELLEMRET

Råmarineret kammusling med æble og Baerii Caviar fra ”ROGN”.

2018 Pouilly Fuissé, Les grand climat, Pascal Rollet

OPFRISKER

G/T Special.

HOVEDRET

Helstegt oksemørbrad af dansk Jersey, pommes Duchesse med vintertrøfler, svampe, spinat

og morkelsauce.

2016 Barbera d´Alba, Sorito Mosconi, Rocce Dei Manzoni

DESSERT

Hvid chokolade panna cotta med blodappelsin og mørk chokoladekage.

10 Y Blanco, Quinta Santa Eufemia

FYRVÆRKERI

Tivolis store nytårsfyrværkeri på Plænen kl. 23.00.

NYTÅRSKRANSEKAGE

Kaffe & the

Godt nytår!

NYTÅRSMENU PR. PERS. KR. 1.795 Inkl. vinmenu & mineralvand

Ankomst kl. 18.00-19.00.

For mere information skriv venligst til: info.tivoli@brdr-price.dk
BOOKING SKAL SKE HER


NYTÅRSAFTEN GALLAMIDDAG HOS FUEGO

_82

Ankomst fra kl. 18, hvor I starter med en forfriskende Velkomstdrink efterfulgt af en lækker middag med vinmenu.

Forretter

Traditionel Argentinsk hjemmelavede Empañadas fyldt med rejer og friskost
Kammuslinger og laksetartar med Champagne gele
Grillet hummer med røget beurre blanc

Hovedret

LOMO - Argentinsk Black Angus tenderloin serveret med fyldte kartofler, ost, friske urter og Porchini-svampe sovs

Dessert

Chokolade fantasi

NYTÅRSMENU PR. PERS. KR. 975,-/ KR. 1675,- Inkl. vinmenu & mineralvand
BOOKING ONLINE HER - SE MERE INFO & FLERE MULIGHEDER

NYTÅRSMENU HOS PINTXOS

_84

Velkomstdrink: 1 gl. Cava reserva Heretat de Sabartés, Penedés D.O.

Forret

Hummerbisque
Havtaske med safran sauce

Opfrisker

Citron Sorbet med Cava

Hovedret

Kalvemørbrad med trøffelsauce og vintergrønt

Dessert

Cheesecake med skovbær

Nytåret skåles ind kl. 24:00 med et glas prosecco

NYTÅRSMENU PR. PERS. KR. 995,-/ KR. 1490,- Inkl. vinmenu & mineralvand

Vinmenuen indeholder:

Rødvin: Alanda tinto 2013, Monterrei D.O.
Hvidvin: Valdecuevas, Cuvee especial, Rueda D.O.
Hvidvin: Muradella Blanco 2015.- Monterrei D.O.
Rødvin: Torre Conde de Hervias 2011, Rioja D.O.C.
Dessertvin: Itsasmendi Urezti, Bizkaiko Txakolina D.O.

Bestil via email på info@pintxos.dk eller ring på telefon 33 93 66 55


NYTÅRSAFTEN HOS MASH PENTHOUSE

_87

Nyd en aften på toppen af Tivoli med ankomst kl. 20 og start med Champagne i glasset og Dj bag pulten hos Mash Penthouse. 

Forretter

Skaldyrravioli med hummer

Tatar med trøffel

Hovedret

Dansk frilandsmørbrad eller dansk dry-aged ribeye med to valgfri sides og sauce 

Dessert

Royal king caramel

NYTÅRSMENU PR. PERS. KR. 995,- / KR. 1.545,- Inkl. vinmenu & mineralvand

BOOKING OG MERE INFO HER

NYTÅRSAFTEN MED MANGE SMÅRETTER HOS PUBLIC

_88

Ankomst kl. 18:45 til Velkomstdrink af Prosecco Superiore Extra Dry og snacks

Overraskelse fra køkkenchefen
Burrata [Puglia] - cremet burrata ost – friske cherry tomater
Vin: Pinot Bianco – Ermacora [Friuli]

Tartar di Cervo [Trentino Alto Aldige]

Deer tartare marinated with grappa
Crostino Toscano [Toscana]
Croutons topped with chicken liver paté, ribs berries & cashewnut
Vin: Rîul – Ermacora [Friuli]

Scampi cocktail. 1960's style
Ostriche alla Fiorentina [France/Italy]
Gratinated oysters with spinach & nutmeg
Vellutata di Zucca con Cappasanta gratinata [Veneto]

Pumpkin velouté topped with gratinated scallops

Vin: Chardonnay Torre Piave – Tenuta Santa Maria [Veneto]

Tagliolini al Tartufo Bianco [Piemonte]

Handmade tagliolini with trufflebutter - topped with fresh white truffles

Filletto Rossini [France/Italy]

Beef Tournedos with foi-gras & black truffles

Vin: Barbaresco Montersino - Albino Rocca [Piemonte]

Mousse of white chocolate

Vin: Ricioto di Soave [Veneto]

Kaffe

23.55: The final countdown – Champagne til alle!

NYTÅRSMENU PR. PERS. KR. 1.499,- Inkl. vinmenu & mineralvand

BOOKING PÅ MAIL ELLER TELEFON 7777 3636

NYTÅRSFEST PÅ SLOTTET - REN FORKÆLELSE I 3 DAGE

_89

Dragsholm Slot skaber de festlige rammer om årets sidste aften i slottets historiske lokaler og omgivelser. Dragsholm Slot kan tilbyde et festligt nytårsprogram med middag i enten Dragsholm Slot Gourmet Dragsholm Slot Bistro eller Chambre Séparée.

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer i Lammefjorden har slottets anerkendte nordiske, naturbevidste køkken skabt de kulinariske rammer om årets sidste dage.

FORKÆL DIG SELV OG DIN BEDRE HALVDEL MED NYTÅR PÅ SLOTTET

3-dages ophold med 2 overnatninger og nytårsmiddag i Dragsholm Slot Gourmet

30. december 2019

Kl. 15.00: Check-in

Kl. 16.00: Rundvisning på slottet

Dagens 3-retters menu i Dragsholm Slot Bistro ekskl. drikkevarer

Overnatning i delt dobbeltværelse

31. december 2019

Kl. 09.00-11.00: Slotsmorgenmad med bobler

Kl. 11.30-13.30: Vandretur i vinterlandskabet med naturvejleder. Mulighed for frokost i Dragsholm Slot Bistro (bordbestilling er nødvendig).

Kl. 17.45: Velkomst inkl. champagne og snacks i Riddersalen

Kl. 18.00: Dronningens nytårstale i Riddersalen

Kl. 18.30: 7-retters nytårsmenu i Dragsholm Slot Gourmet ekskl. drikkevarer

Kl. 23.00: Kaffe, sødt og en avec i salonerne

Kl. 24.00: Nytårsfyrværkeri, champagne og kransekage

Kl. 00.30: Bar og dans i Riddersalen

Kl. 02.00: Natmad

Overnatning i delt dobbeltværelse

1. januar 2020

Kl. 09.00-11.00: Slotsmorgenmad i Dragsholm Slot Bistro.

Pris kr. 5.295 pr. pers. i delt dobbeltværelse og ekskl. drikkevarer.
Mulighed for opgradering til dobbeltværelse med badekar til kr. 300,- ekstra pr. person
Mulighed for opgradering til stort dobbeltværelse med badekar til kr. 600,- ekstra pr. person

NYTÅRSAFTEN HOS FLORAS STEAKHOUSE

_90

Floras Steakhouse ligger i Stræderne i København og byder på en skøn 3 retters Nytårsmenu og fri bar med øl, vin, vand, kaffe samt en cognac/baileys. Pris kr. 895,- FOR MERE INFO SAMT BORDBOOKING HER

NYTÅRSAFTEN VED AMAGER STRAND

_91

Hos Couloir er der lagt op til en festlig aften, så kom festklædt - det vil omgivelserne også være! Aftenen starter kl. 17:30 med Champagne og husets snacks. Herefter en lækker 4 retters menu - Øl, vin og vand ad libitum - Kaffe med avec, 2 forfriskende cocktails, Champagne og kransekage alt imens Nytårskrudtet lyser himlen op over Sverige og indre by.
NYTÅRSMENU PR. PERS. KR. 1045,- 
Booking på MAIL eller ring 60174832

SE MANGE FLERE TILBUD PÅ SPISELIV.DK