Picture

Det Lille Apotek

Juleanretning anno 2016 serveres alle dage fra 11. november til og med 23. december

1.servering med:
marinerede sild tilbehør:
kryddersild løg, capers, hårdkogt æg
karrysild brød, fedt og smør
lun stegt sild med bløde løg og fyld af krydderurter
lun rødspættefilet med remoulade
fersk røget laks med asparges og urtecreme
rejer med mayonnaise

2. servering:
lune tarteletter med høns i asparges
lun flæskesteg med rødkål og surt
lunt andebryst stegt med honning og appelsin
lun leverpostej med bacon og champignons
rugbrød, franskbrød og smør..
 

3. servering:
3 slags af dagens gode oste med diverse tilbehør.
ris à l’amande med lun kirsebærsauce
NB! Serveres mod forudbestilling for min. 2 personer.


Pris pr. kuvert ………kr. 348,-

Glæd dem også til vores egen øl som vi får rigtig megen ros for!

Og så giver vi stor rabat på snaps ved køb af hele flasker.
Pris for 1/1 fl. (70 cl.) fra.kr. 775-

Bemærk venligst, at på grund af juletravlheden kan vi ved betaling desværre kun påtage os, at lave én samlet regning til hele selskabet, og accepterer kun ét kreditkort pr. bord.

Picture

Restaurant Puk

Julebordene anno 2016 serveres alle dage til og med 22. december

Lille jule bord (kun frokost) 215,- pr. cuv.

Hjemme lavede karrysild med æg,løg og kapers
Fiskefilet med citron og remoulade
Gravad laks med rævesauce og surbrød
Vores sylte ” rillette” med rødbeder og sennep
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Julemedister med grøn langkål
Oste med passende garniture

Stort julebord (frokost og aften) 375,- pr. cuv.

Hjemme lavede karrysild med æg, løg og kapers
Stegt sild i lage med sennep og dild
Håndpillede rejer med æg og mayonnaise
Fiskefilet med citron og remoulade
Røget laks med æble og peberrod
Uffes sylte ”rillette” med rødbeder og sennep
Stegt and med svesker og æbler, andesky, brunede kartofler
Ribbensteg med hjemmelavet rødkål
Julemedister med grønlang kål
Oste med passende garniture
Ris a la mande med kirsebærsauce

Cafe Petersborg

Juleanretning anno 2016 serveres mandag - fredag fra kl. 12 - sent, lørdag aften frem til 17. dec og søndag frokost i hele december

Sildeanretning
Marineret, krydder og karrysild
Fiskeanretning
Lun fiskefilet med remoulade
Rejer med mayonnaise
Fersk røget laks

Juleguf – koldt & lunt
Lun leverpostej med bacon
Hjemmelavet kalve sylte med rødbeder
Lun medister med rødkål og surt
Lun æbleflæsk med løg
Lun mager ribbensteg med rødkål
Lunt andebryst

Osteanretning
Brie
Emmentaler
Ekstra gammel ost med rom og sky
Vindruer
Ostekiks
Dessert
Ris a l´amande
Inklusive brød, smør og fedt

Pris pr. kuvert kr. 355,- 

Ekstra – skal forud bestilles:
Blodpølse kr. 28,- pr. person
Lune hjemmelavede finker med rødbeder kr. 28,- pr. person
Røget ål med røræg og purløg kr. 75,- pr. person

Picture

Nyhavns Færgekro

Det store Julebord serveres fredage fra kl. 17 - 22 & lørdage fra kl. 11.30 - 22 eller ved forudbestilling af minimum 10 kuverter

Stort julebord med klassiske, danske juleretter tilberedt fra bunden af de bedste råvarer.

5 forskellige af Nyhavns Færgekros sildespecialiteter, f.eks. julesild, kronesild, marinerede løgsild, kryddersild, karrysild og drømmesild. Serveres med løg, rødløg og kapers. Gravad laks med klassisk hjemmerørt sennepsdressing. Røget laks med frisk citron og purløg. Stegte rødspættefileter med hjemmerørt remoulade og citron. Skaldyrsterrine med rejer og sauce verte. Blandet salat af friske salatskud med ristede pinje- og græskarkerner. Hertil en fransk dressing. Lun sennepsglaseret skinke med grønlangkål. Blodpølse med lun æblemos samt sirup og kanel. Ribbenssteg med masser af sprød svær og hjemmelavet rødkål med friske æbler. Klassisk juleand fyldt med svesker og æblefileter serveret med klassisk andesauce. Grofthakket sønderjysk medister med surkål og dijonsennep. Hjemmelavet æbleflæsk med æbler og løg. Lun leverpostej med små, smørstegte champignoner, sprødstegt bacon og surt. Klassisk dansk sylte tilsmagt med allehånde. Hertil fransk sennep og Færgekroens syltede rødbeder. Køkkenchefens små hjemmelavede frikadeller. Små kogte kartofler vendt i smør og friskhakket persille. Et udvalg af Nordiske og udenlandske oste med behørigt garniture. Ris à l’amande med hakkede mandler og lun kirsebærsauce. Petit fours. Julebordet serveres med landbrød og rugbrød samt kærnet smør og hjemmelavet fedt.

PRIS PR. KUVERT 345 KR.

Picture

Københavner Cafeen

Menukortet hos Københavner Cafeen er fyldt med julens lækkerier og serveres hele året. Her er et par forslag:

KØBENHAVNER PLATTEN (min. 2 pers.) pris pr. pers. 225,-
7 LÆKRE TING - Marineret sild med løg og capers, varm fiskefilet med remoulade, hjemmegravad laks med ”rævesauce” på franskbrød, lun flæskesteg med rødkål og surt, lun leverpostej med bacon, hønsesalat med bacon, diverse oste, brød, kiks, smør og fedt.

MINI FROKOST PLATTE 145,-
Marineret sild med løg og capers, varm fiskefilet med remoulade, lun flæskesteg med rødkål og surt, brød og smør.

Picture

Nyhavnskroen

Julemenuen anno 2016 serveres fra d. 1. december - 30. december

Forret
Rimmet laks med salat af rødkål og pære serveret med ristet brød kr. 95,-

Hovedret
Andebryst og flæskesteg serveret med kartofler brunet i honning, rødkål og klassisk brun sauce kr. 200,-

Dessert
Ris a la mande med varm kirsebær sauce kr. 75,-

Menu – 3 retter 330,-

 

Stor Julebuffet serveres for min. 12 personer

- Marineret Sild

- Karry sild

- Rødspættefilet med remoulade og citron

- Hønsesalat med bacon

- Frikadeller med rødbeder og agurkesalat

- Lun leverpostej med bacon, champignon og cornichons.

- Flæskesteg med rødkål.

- Ris a la mande

 

Selskabspris Kr. 399,- min 12 personer

 

Inklusiv øl og vand ad libitum i 3 timer kr. 599,-

Inklusiv øl, vand og snaps ad libitum i 3 timer. 799,-

 

Ekstra retter der kan tilføjes:

Kryddersild

Stegt sild i lage

Røget laks

Mørbradbøf

Blå kornblomst

Brie

 

Kun kr. 50 pr ekstra ret.

 

(Alle retter der bliver tilføjet gælder for hele selskabet)

Picture

Restaurant Nytorv

Nytorvs Juleplatte - Serveres fra kl.11.00 - 16.00

Nytorvs Jule Sild,
Fersk røget laks med lun røræg og asparges,
Rødspætte med remoulade & citron,
Lun leverpostej med rødbede,
Ribbensteg med rødkål,
Mørbradbøf med bløde løg &
Ris a la mande med lun kirsebærsauce

Pris 248,-

Nytorvs Julebord - Serveres hele dagen ved forudbestilling.

Serveres ved Deres bord på fade i 3 omgange.
Marinerede sild, Karry sild med æg,
Krydder sild & Nytorvs Jule sild
Serveres med kapers, rødløg & karrysalat,
Fersk røget laks med lun røræg og asparges,
Rødspætte med rejer & citron,
Røget ål med lun røræg,
Nytorvs hønsesalat med sprød bacon,
Lun Andebryst med æble sveske kompot,
Lun Ribbensteg med rødkål & agurkesalat,
Lun Julemedister med grønlangkål,
Lun Mødbradsbøf med bløde løg,
Nytorvs Æbleflæsk,
2 slags danske oste med druer,
Ris a la mande med lun kirsebærsauce &
Fruens mandelgave

Pris 348,-

Picture

Cafe Sorgenfri

Julemenu anno 2016 serveres alle dage mod forudbestilling

Tre slags sild
(Marineret samt karry- og kryddersild)
Ferskrøget laks med røræg og asparges
Fiskefilet med rejer
Leverpostej med champignon
Hønsesalat
Helstegt mørbrad med champignon á la créme
Flæskesteg med sprød svær, rødkål og agurk
Tre slags ost med druer
Brød, smør og kiks

Pris pr. couvert kr. 345,-

Picture

Restaurant Gasten og Gallionen

Julemenuen serveres alle dage fra kl. 11:00 3 slags sild med løg og kapers. Rejer med æg og mayonnaise. Gravad laks med sennepsdressing. Fiskefillet med remoulade og citron. Sylte med grov sennep og rodbeder. Ribbensteg med rødkål. Glaseret skinke. Andebryst med svesker og valnødder. Oste med vindruer, figner og dadler. Brød og smør. Ris a l’amande med kirsebærsauce

 

Julemenu inkl. 1 snaps (2 cl) og fri bar på øl eller vin i 3 timer (min. 12 personer) kr. 599,-

 

Picture

Restaurant Karla

Karla serverer 2 Juleplatter fra 18. november til og med 22. december.

Til frokost kl. 11:30 - 16:30 serveres frokost Juleplatte og Luksus Juleplatte. Luksus Juleplatte serveres helt frem til kl. 21:30.

Min. 2 pers.

FROKOST JULEPLATTE

Kronesild lagret på KRONEsnaps med creme fraiche og dild

Karlas hjemmelavet sild based on aquavit, sour cream and dill

Lun fiskefilet med hjemmelavet remoulade

Gravad laks med hjemmelavet rævesovs

Lun hjemmelavet julepostej med bacon og rødbeder

Lun flæskesteg med rødkål og surt

Brie med kiks og druer

PRIS Kr. 198,-/person

LUKSUS JULEPLATTE

Serveres fra kl.11.00-21.30 - Min. 2 pers.

Marinerede sild med karrysalat

Kryddersild med løg og kapers

Lun fiskefilet med hjemmelavet remoulade

Gravad laks med rævesauce

Æg og rejer med mayonnaise

Lun hjemmelavet julepostej med bacon og rødbeder

Medister med hjemmelavet grønlangkål

Hjemmelavet sylte med sennep og rødbeder

Hjemmelavede frikadeller med rødkål og surt

Lun flæskesteg med rødkål og surt

2 slags ost med kiks og druer

Ris a la mande med kirsebærsovs

PRIS Kr. 318,-/person

Tillæg af ål med røræg kr. 55,-pp

Tillæg af and med svesker kr. 55,-pp

Tillæg af Bornholmske “knapt så” saltstegte sild kr.55,-pp