Hotel Strandlyst i Hirtshals

Midt i det uspolerede og naturskønne område ved Hirtshals, tæt på stranden, ligger det charmerende badehotel fra 1895. Her møder man ren hygge og nostalgi, en charme som man mindes fra serien ”Badehotellet”. Her finder man ikke mindre end 7 sale og med de 45 værelser er det her muligt, at holde en større fest eller tage hele virksomheden med på konference. Alle værelser og stuer er forskelligt indrettet, med sin egen charme og sjæl. Her er lyst og med de store vinduer kan man nyde udsigten til klitterne og den smukke have.

Selskabspakke 2016

Velkomstdrink

3 retters menu sammensat udfra jeres ønsker

Kaffe med sødt og avec

Øl, vand, vin ad libitum fra kl. 18 - 02

Pris kr. 680,- pr. person (Minimum 50 pers. udenfor sæsonen)

Restaurant Skovbakken i Odense

Ønsker man at give sine gæster den ultimative oplevelse, hvad enten det drejer sig om en fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bryllup, så er Restaurant Skovbakken stedet. Der er mulighed for at sejle hertil med Odense Aafart eller man kan besøge Zoo, som en del af festen.

Det er ligeledes muligt for firmaer og afholde kurser og konferencer i de indbydende selskabslokaler, hvor der er tilgang til både it-udstyr og wifi. Der er mange gratis parkeringspladser lige overfor restauranten.

Selskabspakke (forslag)

Velkomstdrink

3 retters menu - sammensat ud fra ønsker

Vin ad libitum

Natmad

Pris kr. 658,- (med til pakken hører en gåtur rundt i Zoo)

Restaurant Kongsnæs i Stubbekøbing

Restaurant Kongsnæs er et af de steder, hvor udsigten er hele rejsen værd. Restauranten ligger lige ud til vandet i naturskønne omgivelser ved Stubbekøbing på Falster og byder på en betagende panoramaudsigt over Grønsund. Herfra er der kig til Bogø og Møn på den anden side af sundet. Med sine uforstyrrede og idylliske omgivelser er Kongsnæs den helt oplagte lokation til at festligholde en rund fødselsdag, en konfirmation eller et fantastisk bryllup i smukke rammer. For virksomhederne er her også det nødvendige udstyr.

Eksempel på en selskabspakke med buffet:

Velkomstdrink
Stor lækker buffet
Øl, vand og vin ad libitum under middagen
Kaffe/likør
Fri bar
Natmad
Arrangementet har en varighed af 8 timer.
Pris kr. 800,- pr. person, inkl. opdækning med hvide duge, lys og servietter

Comwell Sorø

Den charmerende Restaurant Pedersborg har panorama udsigt til smukt landskab og Sorø Sø. Festlokalerne er i stilrent design med dansegulv og personalet brænder for at gøre din/jeres fest til en helt særlig oplevelse. Her kan danses til den lyse morgen og baren byder på alt fra kaffe til cocktails. Hotellet indeholder 93 flotte og nyindrettede værelser og flere aktiviteter såsom swimmingpool, boblebad og aktivitetsrum med diverse spil. Her er åbenhed og som gæst, er du velkommen overalt, også til at spise morgenmad i køkkenet.

Festligt forslag

Kl. 18.00-02.00

Velkomstdrink – Mousserende vin Grønne asparges med rejer, citron hollandaise og skovsyre Grillet tun med salsa af avocado, pærer og koriander Perlehønebryst stegt med trøffelmousseline, gulerødder på 2 faconer og nye kartofler Danske jordbær med kærnemælks panna cotta og jordbærsirup Vi sammensætter i fællesskab en vinmenu til middagen, som serveres ad libitum under hele middagen. Kaffe og te med cognac eller likør Fri bar med øl, vin og vand

Kr. 998,- pr. couvert inkl. blomsterdekorationer i årstidens farver

Kongebrogaarden i Middelfart

Restaurant Dannebro ligger med den mest unikke beliggenhed på det gamle og velkendte Hotel Kongebrogaarden i Middelfart. Hotellet er opført i tidløs arkitektur og restauranten er smagfuldt indrettet med danske møbelklassikere og designerlamper. Helt perfekte rammer til hvad enten man kommer her for at holde bryllup, konferencer eller en romantisk aften med inspirerende mad, hvor det klassiske køkken bliver udfordret af vores talentfulde køkkenteam. Udover en skøn udsigt fra restauranten, er der naturligvis i sommerhalvåret dækket op på den store terrasse når vejret tillader det.

Selskabspakke forslag

Aperitif i pejsestuen eller på terrassen 3 retters gourmet menu med tilpassede husvine ad libitum sammensæt din menu ud fra sæsonen Kaffe med sødt Natmad efter ønske Fri bar med øl, vand og vin

Kr. 995,- pr. person
Ovenstående er baseret på et 7 timers arrangement
Der medfølger en suite med udsigt til værtsparret - uden beregning

Brorsonsminde

Brorsonsminde ligger midt i middelalderbyen Ribes smukkeste kvarter. Bygningerne, som i dag huser et kulturhus og selskabslokaler, har tidligere været et missionshus for Indre Mission. Brorsonsminde danner de perfekte rammer om fester, bryllupper og konfirmationer, men de er også velegnede til konferencer, forretningsmøder eller til koncerter.

Alt inklusiv pakke forslag

Velkomstdrink* 3-retters fra Det klassiske Brorsonsmindekøkken eller 3-retters Buffet 3 Ad libitum drikkevarer fra start og 7 timer frem med husets vine, fadøl, sodavand og Adelhardt safte Kaffe/the og sødt Natmad*

Pris kr. 645,- pr. person *prisen kan variere alt efter valg af natmad og velkomstdrink

Restaurant Søstjernen i Haderslev

Restaurant Søstjernen er et kvalitetsbevist spisested, med en hyggelig atmosfære og en enestående smuk beliggenhed mellem Slivsø og Diernæs Strand ved Lillebælt. Restaurant Søstjernen har de perfekte rammer for en uforglemmelig familiefest eller et professionelt erhvervsarrangement. Her får du en god fest med skøn gastronomi i smukke rammer.

Selskabspakke

Velkomstdrink 3 retters menu Fri hvidvin, rødvin, øl og vand under middagen Kaffe med hjemmebag Natmad.

Kr. 450,00, dette inkl. pænt dækkede borde, blomster og en høflig betjening.


 

Picture

Restaurant Koch i Århus

De smukke selskabslokale ligger med udsigt over lystbådehavn, Århus bugten og bølgebrus. Lokalerne er stilfuldt indrettede, handicapvenlige, akustikloft, åbent køkken & meget mere. Brødrene Kochs kreationer & menuer afspejler sin tilstedeværelse i toppen af dansk gastronomi gennem de sidste 15 år, dog med begge ben plantet på jorden.

Her anvendes flest mulige danske sæsonvarer, når de er allerbedst. Køkkenet er klassisk med stor forkærlighed for det fransk-italienske køkken med et strejf af det orientalske. Samtidig er der fokus på at alle "selv sønderjyderne & vestjyderne" bliver mætte. "Vi skaber retter som samler folk & skaber stemning" siger Brødrene Koch.

 

Herthadalen ved Roskilde

Herthadalen ligger idyllisk for enden af Danmarks længste allé og er en del af Ledreborg Slot, tæt på Roskilde. Restaurant Herthadalen får råvarer fra Ledreborg Slot, Sagnlandet Lejre og frisk vand fra grunden. Urtehaven rummer masser af smag som benyttes dagligt. Herthadalen forstår at bruge hele dyr fra snude til hale og menuen og udskæringen bestemmes af dyret og årstiden. Udover at befinde sig midt i skoven ud til den smukke sø, kan det mærkes og smages at bæredygtigtighed med forståelse for økologi og dyrenes velfærd er i højsædet. "Glade dyr smager bare bedre" siger Mikkel Jerger.

 

Picture

Jenners Seaside i Greve

Jenners Seaside er belligende på Mosede Havn ”helt ude i vandet” og det er bogstaveligt talt, for havnen er bygget midt ude i Køge Bugt. Så her findes udsigt til havnemiljø, havet og kystlinjen. Selskabslokalerne består af 2 individuelle lokaler, som kan rumme 25 eller 45 gæster, eller tilsammen 70. Den store terrasse foran selskabslokalernes store vinduespartier giver endnu større rum for gæsterne at bevæge sig på. Jenners Seaside fremsender gerne selskabsmateriale, som tilbyder 5 forskellige arrangements pakker, men mødes ligeså gerne med Dem til en god kop kaffe ”med udsigt”