Greasy Spoon
Restaurant

Greasy Spoon

Studiestræde 14 | 1455 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Amerikansk Diner

2.

Gode burgere

3.

Latinerkvateret 

Profil

Amerikansk diner og burgerbar midt i København

Pris
Hovedret

85 - 150

Åbningstider
Mandag til Fredag kl. 7:30 til 23:00

Lørdag til Søndag kl.9:00 til 23:00
Det siger gæsterne
4.2

powered by

Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
3.6 3.6
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Hos Greasy Spoon finder du et lille stykke USA midt på Studiestræde. Restauranten er indrettet i lækker retrostil, så man føler sig hensat til en amerikansk diner fra 60'erne.

Sæt dig til rette i de læderbetrukne spisebåse og spis dig mæt i nogle af de mest ikoniske amerikanske fastfood-opfindelser såsom burgere, milkshakes og club sandwiches. 

Hos Greasy Spoon er burgeren konge, og burgerne kommer i flere  variationer. Her finder du både den helt helt klassiske, en pulled pork burger, en vegetarisk burger og en mexicansk kyllingeburger. 

Der er også blevet plads til en dansk klassiker – bøfsandwichen, som efter alle kunstens regler svømmer i et hav af brun sovs.

Er sulten stor, kan du også få en stor ribeye med hjemmerørt béarnaise.

Skyl ned med en jordbærmilkshake, en frisklavet smoothie eller en af Greasy Spoons hjemmelavede sodavand. Der er naturligvis også et pænt udvalg af øl, vin og drinks.

Greasy Spoon byder også på greasy morgenmad efter amerikansk forbillede. Start dagen med Greasy Spoons forskellige morgenmadsplatter, som byder på æg i et væld af variationer, bacon, hash browns, pandekager og meget mere. Du kan også køre et par af de frække breakfast sliders med spejlæg og bacon ned.

Andre spisesteder