Gråbrødre Kro
Restaurant

Gråbrødre Kro

Gråbrødre Torv 15 | 1154 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk mad på Gråbrødre Torv

2.

Hyggelig terrasse ud til torvet

3.

Lille intim restaurant på 1. sal samt selskabslokale

Profil

Dansk mad på Gråbrødre Torv

Pris
Frokost

79 - 139

Åbningstider

Alle dage: kl. 11:00 - 23:00

Frokost

Alle dage: kl. 11:00 - 17:00

Gråbrødre Kro ligger i det lyserøde hus på Gråbrødre Torv med en skøn terrasse, lille intim restaurant med åbent køkken på første salen samt en hyggelig krostue et par trin ned.

Restauranten åbnede i foråret 2019 og byder ind til dansk kro stemning i moderne og lys stue på første sal med udsigt til torvet. De moderne og komfortable møbler står i smuk kontrast til de høje hvide paneler og de gamle vinduer. Der er højt til loftet som giver masser af luft og stuen føles derfor større og det åbne køkken giver nærvær gæster og personale i mellem. 

Køkkenet er klassisk dansk med smørrebrød, lune retter heriblandt pariserbøf af tartar og oksebryst. Aftenkortet starter kl. 17:00 og byder på blandt andet helstegt Rødspætte, Ølbraiserede svinekæber og Ribeye.

Baren har et godt udvalg af forfriskende Cocktails såsom Cosmopolitan, Martini Espresso og Dark´n Stormy. Er man til god kaffe og dessert, så er der også lækkerier at komme efter.

Terrassen foran restauranten er hyggelig dækket op med ternede duge, blomster og der er både skygge og solrige pladser. 

Gråbrødre Kro benyttes også til selskaber med op til 40 - 45 gæster afhængig af bordopdækning og i den lille krostue er der plads til 16 spisende gæster og baren for enden.


Andre spisesteder