Goma
Restaurant

Goma

Kongensgade 66-68 | 5000 Odense
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Kvalitets sushi

2.

Cocktailbar

3.

I hjertet af Odense

Profil

Asiatisk fusionskøkken og Japansk sushi restaurant med cocktailbar i Odense

Pris
Menu

300 - 750

Åbningstider
Mandag-lørdag fra 17.30
Lukket søndag
Det siger gæsterne
4.9

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.7 4.7
Spiseliv logo
4.7

Spiseliv Rating 4.7

Midt i Odense centrum for enden af gågaden Kongensgade ligger Odenses førende japanske restaurant - den anmelderroste GOMA. En samlet oplevelsespakke i 2 etager, da der også er vin- og cocktailbar.

I stueetagen/kælderen finder man den smukt indrettede restaurant, hvor den japanske minimalistiske stil skinner igennem, men med en særlig varm og afslappet atmosfære. Fra det åbne køkken kan man følge med i kokkenes kyndige arbejde. Og i stueetagen ligger cocktail- og vinbaren med store vinduespartier – i forlængelse heraf finder du terrassen med lækre loungemøbler.

På GOMA serveres der efter det stærkt traditionsrige begreb Kaiseki Style. Et særligt japansk køkken, der byder på små velsmagende retter, der er tilberedt med sans for hver enkelt detalje og hvor sæsonen fornemmes gennem årstidens råvarer.

Menukortet opdateres derfor jævnligt, og byder på sashimi, sushi, gunkans og en stribe af lækre, spændende småretter. Der er også mulighed for at komme rundt på kortet med menuer eller at lade kokken få frie hænder og overraske dig med en lind strøm af godter. Som gæst er du velkommen til at nyde en enkelt af retterne eller at få den helt store omgang – alt efter, hvad du har lyst til

I vin- og cocktailbaren er der et stort udvalg af bobler og vine fra hele verden. Ydermere byder GOMA på mere end 40 forskellige gin, og det er muligt at nyde cocktails, der er bygget op fra bunden med de helt rigtige ingredienser.

På GOMA går mad, drikke og stemning ganske enkelt op i en højere enhed.

Selskaber Skal man holder en fødselsdagsfest eller et større arrangement, kan man trygt overlade køkkenet til GOMA. Ud fra ens ønsker sammensætter de menuen, som vil blive tilberedt i hjemmet af en af GOMAs fremragende kokke. Det er ligeledes muligt at leje sig ind i de smukke lokaler, hvor festen efterfølgende kan fortsætte i vin- og cocktailbaren. Skriv for nærmere information info@goma.nu 

Andre spisesteder