Restaurant Gilleleje Havn
Restaurant

Restaurant Gilleleje Havn

Havnevej 14 | 3250 Gilleleje
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk restaurant og krostue

2.

Smukkeste havneudsigt

3.

Lækker sæson mad

Profil

Dansk restaurant og krostue i Gilleleje havn

Pris
Frokost

88 - 265

Hovedret

99 - 195

Menu

358 - 545

Åbningstider
Krostuen: Alle dage kl. 11:30 -  Restauranten: Fredag: kl. 17:30 -  Lørdag: kl. 11:30 - sidste båd Søndag: kl.11:30 - sidste båd
Frokost

Alle dage: kl. 11:30 - 17:00

Det siger gæsterne
4.4

powered by

Tripadviser Logo 4.0

4.0 anmeldelser

Spiseliv logo
4.2

Spiseliv Rating 4.2

Hvis vejret er til det, kan man slentre en tur på den smukke, uspolerede fiskerihavn i Gilleleje før man rykker indendørs i Restaurant Gilleleje Havn. 

Restauranten ligger i fiskerlejet i den gamle bydel med den dejligste udsigt over Stejlepladsen. Lyse farver, kunst med maritime motiver på væggene og professionel og imødekommende betjening, bidrager til en afslappet og behagelig stemning både i restauranten og den mere uformelle krostue.

Menuen i krostuen er klassisk dansk samt friskfanget fisk, hønsesalat, æggekage samt kroens burgere, hvoraf en er en veggie burger.  I restauranten, såvel som i krostuen om aftenen, er menukortet også krydret med andre spændende smage. A la carten ændres løbende afhængig af, hvad kan fåes på torvet, fra fiskerbådene og slagteren. 

Det fælles udgangspunkt er friske, danske råvarer, og kokkene laver alt fra bunden, også brødet, som kan købes friskbagt i restauranten hver dag.

Book bordet online HER

Andre spisesteder