Gastroteket
Restaurant

Gastroteket

Nørregade 39 | 5000 Odense
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Lokale leverandører

2.

Fransk inspireret

3.

Til den sociale, liberale og vegetaren

Profil

Fokus på lokale leverandører og godt håndværk

Pris
Frokost

95 - 179

Hovedret

99 - 198

Menu

329 -

Åbningstider

Tirsdag - torsdag: kl. 17:00

Fredag - lørdag: kl. 10:00

Søndag og mandag: lukket

Gastroteket ligger godt placeret, tæt på Odense Teater, Slottet og de mange stræder, fyldt med butiksliv og kulturelle oplevelser. Indretningen er rustik, men med elegance. Det smukke lange høje træbord er glansfuldt lakeret og med de dæmpede farver og belysning, skaber det en afslappende oase uanset lyset udenfor. Langs vinduespartiet forrest i restauranten, finder man komfortable sofaer med store puder, hvorfra man kan følge med i livet udenfor eller bare fokusere på al den leben der er hos Gastroteket, bl.a. fra det store åbne køkken.

Gastroteket er en restaurant som sætter bæredygtighed og dyrevelfærd højt. Derfor er deres leverandører nøje udvalgte og gerne fra den fynske baghave. Oksekødet er af Limousine kvæg, som kommer fra De Fynske Gårde, kyllingerne er opvokset på Hopballe Mølle ved Jelling, og fælles for dem er, at dyrene har god plads, ro om natten og sund fodring. Alt dette kommer Gastrotekets gæster til gode, både smags- og strukturmæssigt samt det at sætte gaflen i et stykke kød fra et dyr, som har haft det godt fra start til slut.

Frokosten byder bl.a. på Svampe toast, Charcuteri bræt, Andesalat og er man til fisk, så kan den grovpanerede kulmule med Tartarsauce og urtesalat anbefales. Hver lørdag fra kl.10-14 er der også brunch og frokosten fortsætter helt til kl.16:30.

Om aftenen kan man vælge mellem Socialisten, Liberalisten og Charcuteri brættet.

Socialisten spiser det samme som sine medspisere. Menuen kommer i 3 serveringer, og bliver serveret på brætter, fade og i skåle. I deler ved bordet, ud fra et social dining princip. 

Liberalisten vælger frit sine egne retter, blandt lækre anretninger, som fåes i store eller mindre portioner, alt afhængig af hvor mange retter som ønskes.

Vegetaren er også velkommen. Giv besked, gerne ved bordbestillingen, for køkkenet her, sætter en ære i at lave en god og velsmagende Vegetar mad til sine gæster.

Med god mad følger god vin og her tilbydes nok Odenses største udvalg af økologiske vine, biodynamiske vine og naturvine - igen med fokus på god smag. Vinene kan købes med hjem eller nydes i restauranten, evt. med Charcuterie bræt, fyldt med hjemmelavede lækkerier. Husets Sommelier er velbevandret i disse vine og hjælper gerne med at finde den rette vin.

Mad ud af huset helt ned til 1 person - Gastroteket laver skønne kolde anretninger til dig/jer som gerne vil spise hjemme - se valgmulighederne på hjemmesiden.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Gastroteket

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Gastroteket