Restaurant Hav og Bøf

Restaurant med havudsigt i Esbjerg
Åbningstider:  Mandag - torsdag: 11-22
Fredag - lørdag: 11-23
Søndag: Lukket
Priser: Hovedretter fra 118,- til 398,-

Med en udsigt over Esbjerg Havn ligger Restaurant Hav og Bøf. Restauranten er indrettet i lys nordisk stil, med store vinduer som indrammer den smukke udsigt i al slags vejr. Her sidder man ved rustikke plankeborde i komfortable stole i stearinlysenes skær og med ilden i pejsen, skabes den hyggeligste atmosfære.

Maden er primært baseret på lokale råvarer og har fokus på den gode bøf og friskfanget fisk. Menukortet er det samme til frokost og aften, så om man drømmer om et klassisk stjerneskud, den rosastegte bøf, Osso Buco med grov mos eller en god kombi som Surf n´turf  - er det bare at få reserveret bordet. 

Menukortet indeholder skønne småretter så som kammuslinger, cremet fiskesuppe samt mange forskellige sideorders, hvilket betyder at man som gæst kan kombinere retterne lige efter smag og appetit. Bestil gerne flere forskellige småretter og del med hinanden.

Restaurant Hav og Bøf er en del af Huset Gammelhavn, som råder over flere selskabslokaler og bruges til både større og mindre selskaber. Der tilbydes også gode mødefaciliteter til konferencer for op til 400 personer.

 

Restaurant Hav og Bøf

Britanniavej 3
6700 Esbjerg

Profil: Restaurant med havudsigt i Esbjerg

Åbningstider:
Mandag - torsdag: 11-22
Fredag - lørdag: 11-23
Søndag: Lukket

Priser:
Hovedretter fra 118,- til 398,-
Frokost fra 58,- til 398,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=11206) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=11206)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

El Puerto Tapasbar
Britanniavej 3

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Bestil bord på Restaurant Hav og Bøf

Dit navn: 
Din email: 
Dit tlf.nr.: 
Dato: 
Tidspunkt: 
Antal personer: 
Kommentarer:
Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Hav og Bøf.

Skriv til Restaurant Hav og Bøf

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: