Restaurant Hav og Bøf
Restaurant

Restaurant Hav og Bøf

Britanniavej 3 | 6700 Esbjerg
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Esbjerg Havn med flotte udearealer

2.

Hyggelig restaurant i nordisk stil

3.

Flotte selskabslokaler

Profil

Restaurant med havudsigt i Esbjerg

Pris
Frokost

58 - 398

Hovedret

118 - 398

Åbningstider
Mandag - torsdag: 11-22
Fredag - lørdag: 11-23
Søndag: Lukket

Med en udsigt over Esbjerg Havn ligger Restaurant Hav og Bøf. Restauranten er indrettet i lys nordisk stil, med store vinduer som indrammer den smukke udsigt i al slags vejr. Her sidder man ved rustikke plankeborde i komfortable stole i stearinlysenes skær og med ilden i pejsen, skabes den hyggeligste atmosfære.

Maden er primært baseret på lokale råvarer og har fokus på den gode bøf og friskfanget fisk. Menukortet er det samme til frokost og aften, så om man drømmer om et klassisk stjerneskud, den rosastegte bøf, Osso Buco med grov mos eller en god kombi som Surf n´turf  - er det bare at få reserveret bordet. 

Menukortet indeholder skønne småretter så som kammuslinger, cremet fiskesuppe samt mange forskellige sideorders, hvilket betyder at man som gæst kan kombinere retterne lige efter smag og appetit. Bestil gerne flere forskellige småretter og del med hinanden.

Restaurant Hav og Bøf er en del af Huset Gammelhavn, som råder over flere selskabslokaler og bruges til både større og mindre selskaber. Der tilbydes også gode mødefaciliteter til konferencer for op til 400 personer.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant Hav og Bøf

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Hav og Bøf