Il Gambero Rosso
Restaurant

Il Gambero Rosso

Amagerbrogade 166 - 168 | 2300 København S
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

God italiensk mad

2.

Amagerbrogade

3.

Festmad ud af huset

Profil

God italiensk restaurant på Amager

Pris
Hovedret

80 - 270

Menu

199 - 450

Åbningstider
Tirsdag - søndag: 17.00-22.00
Det siger gæsterne
4.7

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
4.3 4.3
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Il Gambero Rosso på Amagerbrogade er en af byens mest autentiske italienske restauranter. Beliggenheden gør ikke meget stads af sig, men vel indenfor føler man sig hensat til Italien. Alt er super italiensk, lige fra indretningen til betjeningen og ikke mindst maden. 

Pastaen laves frisk hver dag, man kan få pizza bagt i brændefyret stenovn, og på menuen finder man desuden et stort udvalg af retter fra hele Italien. Man kan vælge mellem forskellige menuer, fx en romantisk menu, "Menu Sorpresa", overraskelsesmenuen eller en menu med seks specialiteter fra hele Italien. Hvis man har en særlig italiensk livret, er der altid mulighed for at spørge kokken, om det er noget, han kan lave. 

 Vinkortet kommer hele Italien rundt fra nord til syd, og man kan naturligvis få sig en espresso og en grappa efter middagen. 

 Il Gambero Rosso laver også mad ud af huset til private selskaber, og der er desuden mulighed for afholdelse af små og store selskaber i restauranten. Selskabsmenuer aftales individuelt fra gang til gang.  

Andre spisesteder