Restaurant Gasten & Galionen
Restaurant

Restaurant Gasten & Galionen

Nyhavn 23 1051 København K | 1051 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Fransk landkøkken

2.

Skaldyr og fisk

3.

Nyhavn

Profil

Fransk landkøkken i Nyhavn

Pris
Frokost

119 - 339

Hovedret

159 - 339

Åbningstider
Alle dage 10.00 - 24.00

Restaurant Gasten & Galionen ligger i et gulkalket hus fra 1600-tallet, som blandt andet har været bolig for Elverhøj-komponisten Kuhlau. I dag finder man Restaurant Gasten & Galionen på den fine Nyhavn-adresse.

Derudover serverer Galionen en fem-retters menu, hvor du får det bedste både fra vand, land og slutteligt et sødt chokolade-punktum på en fornøjelig aften på Nyhavn-restauranten.

Indretningen emmer af intim Nyhavn-stemning med rustikke træborde, levende lys og hyggelig atmosfære. Her er både hyggelige kroge med plads til selskaber eller til en romantisk middag.

Køkkenet baserer sig hovedsageligt på det franske landkøkken og dets mange herligheder. Ingredienserne har dog i mange tilfælde sin oprindelse i den danske baghave. Restauranten præsenterer sig yderligere med masser af friskfanget fisk. Skaldyr står altid på spisekortet - ikke kun friskfanget hummer, men også både østers og muslinger. Der er klassikere som en Sole Meuniere – en helstegt søtunge i smør med persille, kapers og citron eller Surf ´n Turf af oksemørbrad og jomfruhummer med fritter til. Derudover et væld af indbydende forretter på menukortet, som tager sit udgangspunkt i finere fransk kogekunst.

Frokosten byder bl.a. ind med det populære Stjerneskud, Fish ´n chips med tartare og forskellige frokostplatter.

Som altid i Nyhavn er beliggenheden en attraktion i sig selv, og om sommeren kan man sidde udendørs og nyde den helt særlige stemning, som findes her.

Andre spisesteder