Restaurant Gasten & Galionen

Restaurant Gasten & Galionen

Nyhavn 23 1051 København K | 1051
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

2.

3.

Det siger gæsterne
Profil

Steak and lobster-restaurant i Nyhavn

Pris
Hovedret

170 - 220

Åbningstider
Alle dage 10.00 - 24.00

Restaurant Gasten & Galionen ligger i et gulkalket hus fra 1600-tallet, som blandt andet har været bolig for Elverhøj-komponisten Kuhlau. I dag finder man Restaurant Gasten & Galionen på den fine Nyhavn-adresse.

Køkkenet er internationalt, men med inspiration fra den klassiske danske kogekunst. Restauranten præsenterer sig yderligere som en "steak and lobster" restaurant, og dermed er specialiteterne angivet: Skaldyr står altid på spisekortet - ikke kun friskfanget hummer, men også både østers og muslinger. Ligesom saftige bøffer fra grillen – og med alt hvad dertil hører – altid findes på menuen. Der findes også et væld af indbydende starters på menukortet.

På frokostkortet er der smørrebrød for alle pengene, hvor alle de gamle, velkendte klassikere har fundet vej til Galionen – til stor glæde for de mange gæster. Er man ikke i humør til stykker af smørrebrød, er der selvfølgelig også andre fiske- og steakanretninger på menuen.

Derudover serverer Galionen en fem-retters menu, hvor du får det bedste både fra vand, land og slutteligt et sødt chokolade-punktum på en fornøjelig aften på Nyhavn-restauranten.

Indretningen emmer af intim Nyhavn-stemning med rustikke træborde, levende lys og hyggelig atmosfære. Her er både hyggelige kroge med plads til selskaber eller til en romantisk middag.

 

Som altid i Nyhavn er beliggenheden en attraktion i sig selv, og om sommeren kan man sidde udendørs og nyde den helt særlige stemning, som findes her.

Bestil bord på Restaurant Gasten & Galionen

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Gasten & Galionen