Restaurant Gasten & Galionen

Steak and lobster-restaurant i Nyhavn
Åbningstider:  Alle dage 10.00 - 24.00
Priser: Hovedretter fra 170,- til 220,-

Restaurant Gasten & Galionen ligger i et gulkalket hus fra 1600-tallet, som blandt andet har været bolig for Elverhøj-komponisten Kuhlau. I dag finder man Restaurant Gasten & Galionen på den fine Nyhavn-adresse.

Køkkenet er internationalt, men med inspiration fra den klassiske danske kogekunst. Restauranten præsenterer sig yderligere som en "steak and lobster" restaurant, og dermed er specialiteterne angivet: Skaldyr står altid på spisekortet - ikke kun friskfanget hummer, men også både østers og muslinger. Ligesom saftige bøffer fra grillen – og med alt hvad dertil hører – altid findes på menuen. Der findes også et væld af indbydende starters på menukortet.

På frokostkortet er der smørrebrød for alle pengene, hvor alle de gamle, velkendte klassikere har fundet vej til Galionen – til stor glæde for de mange gæster. Er man ikke i humør til stykker af smørrebrød, er der selvfølgelig også andre fiske- og steakanretninger på menuen.

Derudover serverer Galionen en fem-retters menu, hvor du får det bedste både fra vand, land og slutteligt et sødt chokolade-punktum på en fornøjelig aften på Nyhavn-restauranten.

Indretningen emmer af intim Nyhavn-stemning med rustikke træborde, levende lys og hyggelig atmosfære. Her er både hyggelige kroge med plads til selskaber eller til en romantisk middag.

Som altid i Nyhavn er beliggenheden en attraktion i sig selv, og om sommeren kan man sidde udendørs og nyde den helt særlige stemning, som findes her.

Restaurant Gasten & Galionen

Nyhavn 23
1051 København K

Profil: Steak and lobster-restaurant i Nyhavn

Åbningstider:
Alle dage 10.00 - 24.00

Priser:
Hovedretter fra 170,- til 220,-

array(0) { }
select profile_ref.ref_id, profile.name, profile.address, profile.username, profile.address, profile.phone from profile_ref, profile where ((profile.id=profile_ref.ref_id and profile_ref.profile_id=207) or (profile.id=profile_ref.profile_id and profile_ref.ref_id=207)) and profile.status != "redirect" group by profile.id order by name

McJoy´s
Nyhavn 47, 1051 København K

Restaurant Heering
Nyhavn 15, 1051 København K

Skagen
Nyhavn 19, 1051 København K

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.

Skriv til Galionen

Dit navn: 
Din email: 

Skriv din besked her: