Fyrtøjet
Restaurant

Fyrtøjet

Nyhavn 11 | 1051
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

dansk restaurant i Nyhavn

Pris
Frokost

55 - 99

Hovedret

169 - 195

Åbningstider
Alle dage kl. 9.00 - 22.00
Køkkenet lukker kl. 21.00
Det siger gæsterne
3.6

powered by

Tripadviser Logo Google Rating
3.8 3.8
Spiseliv logo
3.7

Spiseliv Rating 3.7

Fyrtøjet er opkaldt efter den danske eventyrforfatter H. C. Andersen eventyr med samme navn, der blev udgivet i 1835. H.C. Andersen boede nemlig selv af flere omgange i det livlige sømandskvarter, hvor mange af tidens kunstnere fandt inspiration.

Restauranten er som at træde ind i et eventyrligt univers, med de mange gamle klassiske møbler og det fine inventar, de blafrende stearinlys og de mange billeder på væggene, der gengiver scener fra forfatterens eventyr. H. C. Andersens ånd er på stedet - og ejeren har givet det et moderne dansk twist.

Der serveres morgenmad fra 9:00 til kl. 11:00. Du kan vælge mellem en brunch tallerken og en H.C. Andersen special. Frokost serveres fra kl. 11:00 til 16:00 her er der rigelige klassiske retter at vælge imellem og fx Fyrtøjets platte med karrysild med kapers & løg, fiskefilet med hjemmerørt remoulade, hønsesalat med sprød bacon & purløg, roastbeef med peberrod, ristede løg & remoulade, rejer med mayonnaise og sidst men ikke mindst mild brie med hjemmelavet knækbrød.

Aftensmenuen serveres mellem kl 17:00 og 22:00. Her er der en dejligt udvalg af steak, fisk, fjerkræ og lammekød.

I den søde juletid kan du nyde julebuffet hver torsdag, fredag og lørdag fra d. 7. november. Selskaber er aldeles velkomne, da der er ekstra selskabslokaler på 1. salen. Det er også muligt at bestille en picnic kurv til en festlig begivenhed eller en romantisk date.

Andre spisesteder