Restaurant Fuego
Restaurant

Restaurant Fuego

Holbergsgade 14 | 1057 København K
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Ambitiøs argentinsk restaurant

2.

Lounge og Bar

3.

Private stuer og vinkælder

Profil

Argentinsk restaurant og lounge i den indre by.

Pris
Hovedret

210 - 400

Åbningstider
Alle dage: 18.00-22.00

Søndag : Lukket
Det siger gæsterne
4.8

powered by

Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.4 4.4
Spiseliv logo
4.6

Spiseliv Rating 4.6

På hjørnet af Holbergsgade – et stenkast fra Nyhavn – finder man den argentinske restaurant Fuego. Her træder man indenfor og bliver budt velkommen af en stor, åben ildplads, hvor flammerne lystigt danser og skaber en fantastisk atmosfære i den træ-dekorerede restaurant. Til højre finder man en lang, elegant bar, flankeret af restaurant-afsnit på begge sider. Fuego er lækkert indrettet i dæmpede nuancer, en varm belysning og stemningen er i top.

Fuego bragte det passionerede, argentinske køkken til København tilbage i 2003 – den første restaurant af sin slags i Danmark.

Stilen hylder det traditionelle argentinske køkken, hvor store, grillede bøffer er den uovertrufne hovedattraktion. Det argentinske køkken er præget af landets store produktion af kødkvæg, der græsser rundt på de argentinske sletter sammen med velrenommerede gauchoer, Argentinas svar på en cowboy. Med andre ord skorter det ikke på store bøffer direkte fra grillens flammer - og er man rigtig kødsulten, kan man kaste sig ud i den traditionelle parrillada - en blandet anretning af entrecote, filet og chorizo-pølser. Fuego har udover kød, stort fokus på lækkerier baseret på fisk og skaldyr. Derudover er der også et stort og løbende fokus på lækre druer fra de argentinske vinarker, der passer perfekt til kødets grillede nuancer.

Bagerst i restauranten findes flere små, stilfulde stuer, som oftest er booket til intime selskaber, som nyder godt af egen tjener, lækre menuer og formidable forhold.

Hver fredag og lørdag holder loungen åben til kl. 3, hvor DJs spiller latinamerikansk og international musik.

Andre spisesteder

Bestil bord på Restaurant Fuego

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Restaurant Fuego